Skip to main content
21 June 2024 06:52

Νέο πρόγραμμα AI από HPE και NVIDIA

Η Hewlett Packard Enterprise ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα AI, σε συνεργασία με την NVIDIA, σχεδιασμένο να ενισχύσει την κερδοφορία και να προσφέρει νέες ροές εσόδων στους συνεργάτες της. Το πρόγραμμα προσφέρει νέες δεξιότητες και πρόσθετους πόρους σε AI, compute, storage, networking, hybrid cloud, βιωσιμότητα, καθώς επίσης και βελτιωμένες προσφορές και δυνατότητες στην πλατφόρμα HPE GreenLake. Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει AI workshops και προγράμματα ανάπτυξης δεξιοτήτων που επιτρέπουν στους κορυφαίους επιχειρηματικούς συνεργάτες της HPE να επεκτείνουν περαιτέρω τις δεξιότητές τους σε θέματα AI μέσω των ακόλουθων προγραμμάτων εκπαίδευσης και των πιστοποιήσεων:

• AI workshops, που έχουν ως στόχο να υποστηρίξουν τους πελάτες καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους στον κόσμο του AI. Τα workshops περιλαμβάνουν αξιολόγηση της ετοιμότητας, εργαλεία για τη δημιουργία προσαρμοσμένων στρατηγικών ανάπτυξης AI, αξιολόγηση της προόδου και έναν πλήρη οδηγό για τη δημιουργία πρακτικών AI υπηρεσιών.

• Workshops ανάπτυξης δεξιοτήτων AI, όπου το περιεχόμενο των workshops και οι πιστοποιήσεις, όλα επιμελημένα στο HPE Tech Pro είναι άμεσα διαθέσιμο. Το HPE Tech Pro περιλαμβάνει επίσης self-paced προγράμματα εκπαίδευσης που έχει αναπτύξει η NVIDIA και η HPE θα αξιοποιήσει τις πιο πρόσφατες πιστοποιήσεις της NVIDIA. Οι πόροι αυτοί θα αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητες AI, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας πώλησης και δημιουργίας μιας πλήρους λύσης AI από το χαρτοφυλάκιο λύσεων AI της HPE και της NVIDIA.

• Μέσα από την εκπαίδευση της HPE στο Compute, οι συνεργάτες θα αναπτύξουν τεχνογνωσία για την κατάλληλη λύση εξαγωγής συμπερασμάτων για την υποστήριξη των AI models και εφαρμογών που θα σχεδιάζονται από τον πελάτη. Οι συνεργάτες θα είναι σε θέση να προτείνουν τον βέλτιστο NVIDIA-Certified HPE ProLiant GenAI inference server με AI και data software που είναι ο καταλληλότερος για να υποστηρίξει την εξαγωγή συμπερασμάτων, και όλα αυτά λαμβάνοντας παράλληλα υπόψιν τη σχέση τιμής – απόδοσης που θα προσφέρει θετική απόδοση στην επένδυσή τους.

ΤΕΥΧΟΣ 533

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ