Skip to main content
18 July 2024 06:45

Νέο πληροφοριακό σύστημα για το ΥΠΕΝ

Στη διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού για το έργο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Ελέγχου και Παρακολούθησης Ενισχύσεων προχώρησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 1,24 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και αφορά στη δημιουργία του «Fund Knowledge Center», δηλαδή, ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος για την καταγραφή και παρακολούθηση των ενισχύσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Μέσω του έργου αυτού θα πραγματοποιηθεί ενσωμάτωση, μετάπτωση και όπου κριθεί απαραίτητο, αρχικοποίηση δεδομένων που είναι διαμοιρασμένα σε φορείς του δημοσίου και αφορούν χρηματοδοτήσεις που έχουν δοθεί, ανεξαρτήτως πηγής χρηματοδότησης, κρατικής ή κοινοτικής, για το υπουργείο. Σκοπός του έργου είναι η κεντρική ενημέρωση και διαχείριση της πληροφορίας, ώστε να υποστηρίζεται επαρκώς η διαδικασία ελέγχου διπλής χρηματοδότησης που θα οδηγεί σε υποθέσεις που θα εξετάζονται από το υπουργείο.

Η διάρκεια υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου της σύμβασης ορίζεται σε δώδεκα μήνες και νοείται το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως την υποβολή του τελευταίου παραδοτέου. Προβλέπεται περίοδος εγγύησης και συντήρησης από την οριστική παραλαβή του έργου διάρκειας δώδεκα μηνών, η οποία καλύπτεται με αντίστοιχη εγγυητική επιστολή.

Οι προϋποθέσεις για τη συμμετοχή, των οποίων οι όροι ορίζονται στα έγγραφα της σύμβασης, είναι οι εξής:

• Καταλληλόλητα άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας.
• Οικονομική και χρηματοοικονομική επάρκεια.
• Τεχνική και επαγγελματική ικανότητα.
• Πρότυπα διασφάλισης ποιότητας.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 13.00.

ΤΕΥΧΟΣ 551

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ