Skip to main content
29 September 2023 06:45

Νέος Business Development Director για την Ergoman Α.Ε.

Καθήκοντα Business Development Director στην Ergoman Α.Ε. Hellas ανέλαβε από την 1η Σεπτεμβρίου ο κος Βασίλειος Πανάγος, ο οποίος μέχρι πρότινος διετελούσε καθήκοντα Business Development Manager στην Performance. Ο κος Πανάγος είναι απόφοιτος του University of Surrey και κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο Aberystwyth στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Διαθέτει 25ετή εμπειρία σε έργα Πληροφορικής, έχοντας δραστηριοποιηθεί σε ποικίλους ρόλους marketing και πωλήσεων σε μερικές από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα στην Ergoman Α.Ε. Στόχος μου είναι να συμβάλλω στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας και στην οικονομική της ανάπτυξη, με σταθερή αφοσίωση στην προαγωγή της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας και την παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών», δήλωσε σχετικά ο ίδιος.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Βασίλη Πανάγο ως τον νέο Διευθυντή της επιχειρηματικής ανάπτυξης της Εταιρείας μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ergoman, κος Δημήτριος Μανούσος. «Η επιτυχημένη διαδρομή του Βασίλη στην αγορά πληροφορικής, καθώς και η προσέγγισή του με βασικό πυλώνα τις ανάγκες του πελάτη, θα αναβαθμίσουν αναμφίβολα την προσπάθειά μας για μία σταθερά ανοδική και βιώσιμη ανάπτυξη».

Τεύχος 360

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ