Skip to main content
23 September 2022 06:54

Νέος κύκλος σεμιναρίων για σχεδιαστές παθητικών κτιρίων

Στις 13 Οκτωβρίου 2022, ξεκινάει ο νέος εμπλουτισμένος κύκλος σεμιναρίων και εξετάσεων πιστοποίησης σχεδιαστών παθητικών κτιρίων για το β’ εξάμηνο του 2022. Ο νέος κύκλος σεμιναρίων έχει μεγαλύτερη διάρκεια, βελτιωμένη ύλη και περισσότερους εκπαιδευτές, ενώ περιλαμβάνει και πρακτική εξάσκηση, εργασίες στο σπίτι και επίσκεψη σε εργοτάξια.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν μέσω τηλεδιάσκεψης με την επαγγελματική πλατφόρμα Webinar Zoom. Οι τίτλοι των σεμιναρίων είναι:

• Βασικές Αρχές Σχεδιασμού κτιρίων υψηλής ενεργειακής απόδοσης (PassiveHouse Overview).

• Σχεδιασμός και Κατασκευή Παθητικών Κτιρίων (PassiveHouse Design & Construction).

• Μοντελοποίηση Παθητικών Κτιρίων με το υπολογιστικό εργαλείο PHPP και DesignPH.

• Ασκήσεις – Τεστ – Προετοιμασία για Εξέταση PH Designer.

Η επίσημη γραπτή εξέταση, η οποία διέπεται από συγκεκριμένο κανονισμό και με προκαθορισμένη ύλη είναι διάρκειας 3 ωρών και 30 λεπτών και θεωρείται επιτυχής, όταν ο υποψήφιος καλύπτει τουλάχιστον το 50% των πόντων της βαθμολογίας. Η εξέταση θα γίνει online μέσω της πλατφόρμας Moodle.

Οι επιτυχόντες θα λάβουν πιστοποιητικό από το Γερμανικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου και θα καταχωρηθούν στην παγκόσμια βάση δεδομένων για 5 χρόνια. Επιπλέον, θα λάβουν δωρεάν μία ετήσια basic συνδρομή μέλους στο ΕΙΠΑΚ.

Οι θέσεις στα σεμινάρια είναι περιορισμένες στις 30 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν εφόσον συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός των 10 συμμετοχών.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Για την εγγραφή σας στα σεμινάρια και την εξέταση, πατήστε εδώ.

Τεύχος 136

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ