Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 October 2023 06:51

Νέος Διευθυντής Πωλήσεων για την Eurotel Hospitality

Η Eurotel Hospitality, μέλος του ομίλου εταιρειών Eurotel, ανακοίνωσε πως εντάσσει στο δυναμικό της ως νέο γενικό Διευθυντή Πωλήσεων, τον κο Στέφανο Σαμούχο. Ο νέος διευθυντής πωλήσεων είναι απόφοιτος γραφικού σχεδίου της ιδιωτικής σχολής KEK και από το 2006 εργαζόταν στη γαλλική εταιρεία Leroy Merlin, έχοντας περάσει από τη θέση του Διευθυντή Εμπορικού Τμήματος. Στη συνέχεια της καριέρας του, ήρθε η ανέλιξή του σε Αgile Sales Coach και μέχρι σήμερα εκπροσωπούσε την εταιρεία ως Μerchandising Specialist Leader.

«Ο κος Σαμούχος έχει διατελέσει στέλεχος σε μεγάλες και γνωστές αλυσίδες εταιρειών της αγοράς τα τελευταία 25 χρόνια. Η πολυετής εμπειρία του στον εμπορικό τομέα, οι ηγετικές ικανότητές του και η μέχρι σήμερα πορεία του, θα συμβάλλουν δυναμικά στην ανάπτυξη του Τμήματος Πωλήσεων και κατ’ επέκταση του ομίλου μας», αναφέρει ο κος Μανόλης Παπαδάκης, Γενικός Διευθυντής της Eurotel Hospitality.

Όπως δηλώνει και ο κος Στέφανος Σαμούχος, Διευθυντής Πωλήσεων πλέον της Eurotel Hospitality, «Η Eurotel Hospitality αποτελεί ηγέτη στην παροχή τεχνολογικών υπηρεσιών φιλοξενίας. Στόχος μου είναι να βοηθήσω στην ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη της εταιρείας και στην ανοδική πορεία των πωλήσεων, έχοντας πάντα γνώμονα τις αξίες της εταιρείας και με σεβασμό στον πελάτη».

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ