Skip to main content
11 January 2023 07:55

Νέες σειρές laptop από την MSI

Η κατασκευάστρια εταιρεία laptop, MSI, ανακοινώνει τις καινούργιες σειρές που εξοπλίζονται με τους πιο πρόσφατους GPU της NVIDIA GeForce RTX 40 και με επεξεργαστές 13ης γενιάς Intel® Core™ HX.

Τα καινούργια laptops της MSI είναι διαμορφωμένα με την αρχιτεκτονική της NVIDIA Ada Lovelace, κάνοντας ένα τεχνολογικό άλμα όσον αφορά στην απόδοση, αφού διαθέτει AI-powered DLSS 3 και επιτρέπει την πρόσβαση σε ζωντανές εικόνες και περιβάλλοντα με full ray tracing. Χάρη στην εξαιρετικά βελτιωμένη ισχύ, οχτώ από τα ολοκαίνουργια laptops της MSI διαθέτουν την πιστοποίηση της NVIDIA Studio, όχι μόνο όσον αφορά στις λειτουργίες για content creation, αλλά και στις λειτουργίες του gaming, business και productivity.

Βασιζόμενο στις τεχνολογικές υποδομές της NVIDIA Studio για τους creators, τα προϊόντα με NVIDIA RTX™ GPUs ευνοούνται από τις RTX βελτιστοποιήσεις σε πάνω από 110 δημιουργικά apps, ενώ οι NVIDIA Studio Drivers προσφέρουν τα υψηλότερα ποσοστά σταθερότητας και απόδοσης, όπως και τα μοναδικά AI-powered NVIDIA tools: Canvas, Broadcast και RTX Remix. Τα MSI Stealth, Creator Z και η σειρά laptops Prestige κυκλοφορούν με εγκατεστημένο σύστημα NVIDIA Broadcast, μετατρέποντας κάθε δωμάτιο σε home studio χάρη στη δύναμη του AI.

Τα νέα laptops της MSI διαθέτουν τους ολοκαίνουριους επεξεργαστές Intel 13ης γενιάς με μία αυξημένη απόδοση που φτάνει στο 45% και ωφελούνται από τον αυξημένο αριθμό πυρήνων και την turbo συχνότητα.

Οι νέες σειρές laptop είναι: Titan GT series/ Raider GE series/ Vector GP series/ Stealth Series/ Creator Z Series/ Prestige series.

Τεύχος 203

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ