Skip to main content
30 April 2024 06:47

Νέες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο της SE

Η Schneider Electric παρουσίασε τις τελευταίες καινοτόμες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιό της, συμπεριλαμβανομένων λογισμικών για τη βιομηχανία, τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης και Digital Twin, στην έκθεση Hannover Messe, που πραγματοποιήθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας από τις 22 έως τις 26 Απριλίου. Οι λύσεις αυτές παρουσιάστηκαν μέσα από το πρίσμα μιας ψηφιακής και βιώσιμης βιοεπιστημονικής προσέγγισης, αναδεικνύοντας τη σημαντική τεχνογνωσία της Schneider Electric σε όλο το φάσμα της βιομηχανικής αλυσίδας αξίας.

Οι νέες βιομηχανικές καινοτομίες, οι οποίες παρουσιάστηκαν στο περίπτερο της Schneider Electric ήταν:

CONNECT: Μια πλατφόρμα που ενσωματώνει δεδομένα μηχανικής και λειτουργικής φύσης προκειμένου να παρέχει ορατότητα σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας και το οικοσύστημα.

EcoStruxure Plant Apps: Εκτελείται στις υπηρεσίες δεδομένων CONNECT Data Services, παρακολουθεί τις αποκλίσεις στην κατανάλωση ενέργειας σε πολλαπλά πεδία για να επιτρέψει την καλύτερη λήψη αποφάσεων και τη σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

EcoStruxure Edge Apps: Ένα οικοσύστημα που αξιοποιεί την edge-computing τεχνολογία και τεχνητή νοημοσύνη, επεξεργάζεται δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, μετατρέποντάς τα σε αξιοποιήσιμες πληροφορίες στην πηγή – σε επίπεδο μηχανών, γραμμών ή εργοστασίων.

Hybrid Cloud MES: Το MES της AVEVA αποκτά νέες δυνατότητες με τις εφαρμογές που υιοθετούν το CONNECT, όπως διαχείριση δεδομένων, οπτικοποίηση και προηγμένη ανάλυση.

EvoPacT™ HVX: Ένας νέος διακόπτης για τη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας μέσης τάσης με λειτουργική διάρκεια ζωής έως και τρεις φορές μεγαλύτερη από τους σημερινούς διακόπτες.

MasterPacT MTZ Active: Αξιοποιεί τα προηγμένα ψηφιακά χαρακτηριστικά της μονάδας ελέγχου MicroLogic X για μέγιστη συντήρηση και ενεργειακή απόδοση.

Lexium SCARA Robot: Ένα βιομηχανικό ρομπότ υψηλής ταχύτητας με υψηλή ακρίβεια τοποθέτησης για τη βελτίωση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας σε διαδικασίες κατασκευής και συναρμολόγησης.

Automation application copilot: Αξιοποιώντας τη δύναμη της Gen AI, η εφαρμογή αυτή προσφέρει μια εξαιρετικά υποβοηθούμενη εμπειρία χρήστη σε έναν τεχνικό ελέγχου για τις συνολικές εργασίες ροής.

TeSys motor control: Οι παγκοσμίως κορυφαίες αξιόπιστες, βιώσιμες και αποδοτικές λύσεις ελέγχου κινητήρων της Schneider Electric είναι συνδεδεμένες, ολοκληρωμένες και έτοιμες για IoT, ώστε να παρέχουν προστασία στην εποχή του Industry 4.0.

ΤΕΥΧΟΣ 500

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ