Skip to main content
24 February 2023 07:48

Νέες διακρίσεις για τις τηλεοράσεις της Samsung

Η Samsung Electronics, σύμφωνα με την εταιρεία έρευνας αγοράς Omdia, διακρίθηκε για ακόμα μία χρονιά για την τεχνολογική καινοτομία και τις πωλήσεις των τηλεοράσεών της.

Συγκεκριμένα, η Samsung διακρίθηκε στον κλάδο της τηλεόρασης για 17η συναπτή χρονιά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη σειρά Neo QLED. Το 2022, η Samsung σημείωσε πωλήσεις 9,65 εκατομμύριων τηλεοράσεων QLED και Neo QLED, αυξάνοντας τις σωρευτικές πωλήσεις σε 35 εκατομμύρια μονάδες από την κυκλοφορία της σειράς το 2017. Ακόμα, η εταιρεία κυριάρχησε, επίσης, στο τμήμα της αγοράς τηλεοράσεων μεγάλου μεγέθους το 2022, σημειώνοντας μερίδιο αγοράς 36,1% και 42,9% για τηλεοράσεις άνω των 75 ιντσών και 80 ιντσών αντίστοιχα. Για την αγορά premium τηλεοράσεων με τιμή άνω των 2.500 δολαρίων, η Samsung διατήρησε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς ως προς τα έσοδα με 48,6%.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η εταιρεία τονίζει πως το 2023, η δέσμευσή της είναι να συνεχίσει να καινοτομεί μέσω της ανάπτυξης διαισθητικής τεχνολογίας που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών. Για το σκοπό αυτό, το σύστημα SmartThings θα επιτρέψει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση και συνδεσιμότητα πολλαπλών συσκευών με την ασφάλεια να παραμένει κορυφαία προτεραιότητα για τη Samsung, παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν ουσιαστικά εξατομικευμένες εμπειρίες, που θα ικανοποιούν τις μοναδικές προτιμήσεις και τις ανάγκες τους.

Τεύχος 235

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ