Skip to main content
3 October 2022 06:53

Νέα devolo WiFi 6 Repeater

Τα νέα devolo WiFi 6 Repeater 3000 και 5400 είναι μια επέκταση υψηλής απόδοσης για οποιοδήποτε WiFi, που φέρνουν το οικιακό δίκτυο εκεί που χρειάζεται χωρίς προβλήματα και με ταχύτητες έως και 3000 ή 5400 Mbps αντίστοιχα. Τα δύο νέα μοντέλα συνεργάζονται με όλα τα router και με όλες τις ασύρματες συσκευές, ανεξαρτήτως κατασκευαστή.

Διακριτικά κρυμμένα ή εντυπωσιακά φανερά (ανάλογα πώς θα το δείτε), το WiFi 6 Repeater 3000 διαθέτει κεραίες 2×2 MIMO και το WiFi 6 Repeater 5400 διαθέτει κεραίες 4×4 + 2×2 MIMO που εξασφαλίζουν ιδιαίτερα ισχυρή κάλυψη WiFi, ενώ παράλληλα διαθέτουν μία ειδική ένδειξη τεσσάρων βαθμίδων που δείχνει πόσο καλό Internet λαμβάνει το repeater από το router.

Τα νέα repeater της devolo είναι συμβατά με όλα τα διαθέσιμα μοντέλα router και συνδέονται μεταξύ τους μέσα σε δευτερόλεπτα μέσω της πρακτικής λειτουργίας WPS.

Επιπλέον, το πρότυπο του WiFi 6 χρησιμοποιεί ένα βελτιωμένο Target Wake Time (TWT). Αυτό είναι ευεργετικό πάνω απ’ όλα για τις έξυπνες οικιακές συσκευές που λειτουργούν με μπαταρία, επειδή, χάρη στο TWT, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους παρατείνεται σημαντικά.

Τέλος, τα νέα repeater ευνοούν και τις ενσύρματες συνδέσεις. Το devolo WiFi 6 Repeater 3000 έχει μια ενσωματωμένη θύρα Gigabit LAN, ενώ το devolo WiFi 6 Repeater 5400 έχει δύο θύρες Gigabit LAN, ώστε να συνδέετε συσκευές με υψηλότερες απαιτήσεις ή σταθερή θέση όπως desktops και gaming boxes.

Τα νέα Repeater εξοπλίζονται με τεχνολογία mesh τελευταίας γενιάς και έτσι επιτρέπουν τη δημιουργία ενός ασύρματου δικτύου με σημεία πρόσβασης WiFi που είναι τέλεια συντονισμένα. Χρησιμοποιώντας το Access Point Steering και το Client Steering, τα δίκτυα mesh διασφαλίζουν, για παράδειγμα, ότι οι κινητές συσκευές, όπως smartphone και tablet συνδέονται αυτόματα στο ισχυρότερο σημείο πρόσβασης. Αυτό μειώνει τις χαμένες συνδέσεις, κάτι που μπορεί να συμβεί σε συμβατικά δίκτυα, για παράδειγμα, όταν οι χρήστες μετακινούνται στο σαλόνι κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης. Έξυπνες λειτουργίες WiFi, όπως σύστημα band steering, airtime fairness και beamforming ολοκληρώνουν το σύνολο των λειτουργιών mesh για ένα βέλτιστο οικιακό δίκτυο.

Τεύχος 142

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ