Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 March 2022 09:56

Νέα Business & Productivity Laptops από την MSI

Σειρές προϊόντων Summit, Prestige και Modern για την αύξηση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων

Η νέα σειρά Summit έρχεται με υψηλή ασφάλεια, εντυπωσιακή απόδοση και προσεγμένο σχεδιασμό, που αποσκοπεί στη βελτίωση της παραγωγικότητας.

Η σειρά Summit, εκτός από τα υπάρχοντα Summit E13 Flip Evo και Summit E16 Flip, εντάσσει στην οικογένειά της το νέο Summit E14 Flip Evo για ακόμα περισσότερες επιλογές μεγέθους. Το Summit E16 Flip εξοπλίζεται με γραφικά NVIDIA® GeForce RTX™ για περαιτέρω ενίσχυση της απόδοσής του. Η οθόνη, θωρακίζεται επίσης, από την Tobii Aware, κλειδώνοντας αυτόματα το laptop εάν ο χρήστης δεν είναι κοντά ή θολώνοντας την οθόνη για να μην είναι ορατή στα αδιάκριτα βλέμματα.

Ασφάλεια με ποιοτικές λεπτομέρειες, όπως το κλείδωμα της κάμερας web και των θυρών, η υποστήριξη TPM, οι αισθητήρες για δακτυλικό αποτύπωμα και η ειδοποίηση για το status της κάμερας web. Ακόμη κι αν το laptop χαθεί, διαθέτει ενσωματωμένη τεχνολογία εύρεσης της Tile. Με ένα σύνολο νέων λειτουργιών, η σειρά Summit θα σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχος σας.

Ο σχεδιασμός της σειράς Prestige βασίζεται στην αισθητική. Τόσο το Prestige 15 όσο και το Prestige 14 διαθέτουν λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό για φορητότητα αλλά και καλύτερη θερμική απόδοση. Βυθιστείτε στη μουσική με ήχο Hi-Res σε συνδυασμό με επεξεργασία ήχου DTS και ζήστε μια εμπειρία ακρόασης υψηλότερης ποιότητας σε κωδικοποίηση υψηλότερου ρυθμού bit.

Παραμείνετε παραγωγικοί μιλώντας με αυτοπεποίθηση και ακούγοντας τους συνομιλητές σας πιο καθαρά. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce RTX™ Graphics ή Intel® Evo™ βάση των αναγκών σας. Δείτε τη διαφορά με την τεχνολογία True Pixel, ζωντανεύοντας τις εικόνες με εκπληκτική χρωματική ακρίβεια. Απολαύστε πρόσθετη ασφάλεια, με σύνδεση μέσω αναγνώρισης προσώπου ή δακτυλικών αποτυπωμάτων για να συνδεθείτε πιο γρήγορα χωρίς κωδικό πρόσβασης.

Τα laptop της σειράς Prestige έχουν μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και φορτίζουν γρήγορα.

Η σειρά Modern είναι η αγαπημένη για τους trendsetters. Έτσι, η MSI συνεργάστηκε με τη Γαλλίδα εικονογράφο, Lorraine Sorlet, για να αφηγηθεί τέσσερις ιστορίες με εικαστικά εμπνευσμένα από την αγάπη, την εργασία και τα ταξίδια. Μοντέρνο και εκλεπτυσμένο θα χαρακτήριζε κάποιος το νέο facelift που δέχτηκε το Modern για να επιλέξετε ένα στιλ που ταιριάζει στην καθημερινότητά σας μέσα από τα μοντέρνα σχέδια και τα μοναδικά χρώματα Classic Black και Urban Silver. Η σειρά Modern κερδίζει τη θέση που της αρμόζει στη σειρά Business & Productivity με πολλές παραγωγικές λειτουργίες: ένα λεπτό περιθώριο προσφέρει μεγαλύτερη αναλογία οθόνης, μια αναδιπλούμενη οθόνη 180° παρέχει εύκολη κοινή χρήση, ένα μεγαλύτερο touchpad εξασφαλίζει καλύτερο scrolling και ένα πλήρες πληκτρολόγιο δίνει τη δυνατότητα για όλα τα shortcuts.

Τεύχος 38

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ