Skip to main content
10 July 2024 06:42

Νέα Business Process Automation Consultant για την Ergoman

Η Ergoman καλωσορίζει στην ομάδα της την κα Χριστίνα Κυτούγια, η οποία θα καλύψει τη θέση της Business Process Automation Consultant. Η κα Κυτούγια σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά στο τμήμα Business Administration από το 2004 έως το 2009. Το 2005 δούλεψε για πρώτη φορά στην Τράπεζα Πειραιώς ως Customer Service Sales Representative. Συνέχισε την επαγγελματική της πορεία στον ΟΤΕ, δουλεύοντας στο πόστο του Technical Representative από το 2008 έως το 2009. Το 2009, επέστρεψε στην Τράπεζα Πειραιώς, όπου εργάστηκε για αρχή ως Call Center Representative, συνέχισε ως Customer Service Support Specialist (2014-2015), ενώ το 2015 προήχθη σε Customer Service Team Leader και παρέμεινε εκεί μέχρι τον Ιούλιο του 2024.

Μερικές από τις ικανότητες που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι το Management, οι διαπροσωπικές δεξιότητες, το χτίσιμο ομάδας, η ηγεσία ομάδας, η υποστήριξη πελατών, το λύσιμο προβλημάτων, η ομαδική δουλειά, η επικοινωνία, η διαχείριση σχέσεων πελατών, η επιχειρησιακή ανάλυση, το ανθρώπινο δυναμικό, η συμβουλευτική επιχειρήσεων και η διαχείριση έργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Κυτούγια έχει πάρει δύο βραβεία: το πρώτο είναι το βραβείο εξαιρετικής απόδοσης για το έτος 2019 και το δεύτερο είναι το βραβείο εξαιρετικής απόδοσης για το έτος 2020.

Η Ergoman στηρίζει ότι στον ρόλο του Business Process Automation Consultant, η τεχνογνωσία της κας Κυτούγιας στον εξορθολογισμό των διαδικασιών θα συμβάλει καθοριστικά στη βελτιστοποίηση των λειτουργιών των πελατών της και στην αύξηση της αποδοτικότητάς της.

ΤΕΥΧΟΣ 545

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ