Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

31 July 2024 06:41

Νέα υπηρεσιακή γραμματέας για το Υπ.Ψη.Δι.

Παρουσία των Υπουργών Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κου Δημήτρη Παπαστεργίου, και Εσωτερικών, κου Θοδωρή Λιβάνιου, ορκίστηκε η νέα υπηρεσιακή γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κα Όλγα Λουκανίδου, η οποία αναλαμβάνει αυτή τη θέση για την επόμενη τριετία.

Η κα Λουκανίδου είχε ήδη τοποθετηθεί μεταβατικά στη θέση της Υπηρεσιακής Γραμματέως του Υπουργείου από τον Δεκέμβριο του 2023. Διαθέτει μακράν εμπειρία στη Δημόσια Διοίκηση, έχοντας διατελέσει Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αλλά και σε άλλες θέσεις ευθύνης σε άλλα Υπουργεία, όπως Προϊσταμένη Διεύθυνσης και Δημοσιονομικής Υπηρεσίας Εποπτείας και Ελέγχου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Προϊσταμένη Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης κ.ά.

Η κα Λουκανίδου είναι απόφοιτος της Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας και της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ διαθέτει μεταπτυχιακά στη συγκριτική γραμματολογία και στο συγκριτικό δίκαιο των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης από πανεπιστήμια της Ελλάδας και Γαλλίας. Εισήχθη και αποφοίτησε το 2005 από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, ενώ παράλληλα με την εργασία της στο Ελληνικό Δημόσιο έλαβε δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στη Δημοσία Διοίκηση Ολικής Ποιότητας και στην Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση και Διακυβέρνηση.

ΤΕΥΧΟΣ 560

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ