Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 June 2022 06:50

Νέα υπηρεσία Public now, Pay later

Σε συνεργασία με την εταιρεία Klarna, τα Public φέρνουν στο e-commerce το ευέλικτο διεθνές μοντέλο ψηφιακών αγορών Buy now, Pay later. Χάρη στην υπηρεσία αυτή, οι χρήστες στο public.gr μπορούν πλέον να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε άτοκες δόσεις και χωρίς πιστωτική κάρτα.

Η συνεργασία είναι αποκλειστική στον κλάδο τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών και προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να παραγγείλουν online το προϊόν της επιλογής τους, πληρώνοντας σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς περιττά δικαιολογητικά.

Η διαδικασία ενεργοποίησης της υπηρεσίας είναι απλή:

• Ο επισκέπτης τοποθετεί στο καλάθι το προϊόν που επιθυμεί.

• Στην πληρωμή κατά το check-out, επιλέγει την Klarna ως τρόπο πληρωμής και χρησιμοποιεί την κάρτα του για την ολοκλήρωση της αγοράς, ακόμη και αν δεν είναι πιστωτική. Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί στον χρόνο που επιθυμεί, σε 3 δόσεις, έξυπνα, άτοκα και με απόλυτη ασφάλεια.

• Συμπληρώνει τα στοιχεία του και πραγματοποιείται ασφαλής και ψηφιακή ταυτοποίηση των στοιχείων. Η πρώτη δόση καταβάλλεται αυτόματα από την κάρτα που έχει επιλέξει ο καταναλωτής κατά την αποστολή του δέματος. Οι υπόλοιπες δύο πληρωμές θα αφαιρούνται από την κάρτα κάθε 30 ημέρες μετά την πρώτη πληρωμή.

Τεύχος 99

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ