Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

19 January 2024 07:43

Νέα υπηρεσία κυβερνοασφάλειας από τη WatchGuard

Το WatchGuard MDR αποτελεί μία καινούργια υπηρεσία ανίχνευσης και απόκρισης έναντι των απειλών στον κυβερνοχώρο. Το Watchguard MDR είναι μία λύση σχεδιασμένη αποκλειστικά για παρόχους υπηρεσιών MSP, που επιθυμούν να ενισχύσουν τις υπηρεσίες διαχείρισής τους. Η υπηρεσία παρέχεται από την WatchGuard SOC team και λειτουργεί 24/7. Ταξινομημένα τα κύρια οφέλη της υπηρεσίας αφορούν:

Την προστιθέμενη αξία: Το WatchGuard MDR προσδίδει προστιθέμενη αξία στις προσφερόμενες υπηρεσίες του συνεργάτη, ενισχύοντας τες με αδιάλειπτη παρακολούθηση από την έμπειρη ομάδα ειδικών της WatchGuard.

Την παρακολούθηση 24/7: Το WatchGuard MDR διασφαλίζει τη συνεχή παρακολούθηση της δραστηριότητας για τον εντοπισμό μη φυσιολογικών συμπεριφορών.

Την έρευνα και τον περιορισμό: Η έμπειρη ομάδα ειδικών αναλύει σε βάθος κάθε ανώμαλη συμπεριφορά. Εάν ένα περιστατικό επιβεβαιωθεί, ενεργοποιούνται αυτοματοποιημένες διαδικασίες για γρήγορο περιορισμό της απειλής.

Τη γρήγορη απόκριση: Μετά τον εντοπισμό απειλής, η ομάδα MDR καθοδηγεί άμεσα την ομάδα MSP του συνεργάτη με μια λεπτομερή αναφορά για γρήγορη αποκατάσταση τυχόν δυσλειτουργίας.

Την προληπτική ανίχνευση: Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη εντοπίζονται εξελιγμένες απειλές που μπορεί να παρακάμψουν άλλους ελέγχους ασφαλείας.

Το WatchGuard MDR απευθύνεται στο τμήμα της αγοράς που αναζητά υψηλή προστασία 24/7, χωρίς τον προϋπολογισμό και την τεχνογνωσία που απαιτεί η εσωτερική υπηρεσία NOC. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας πατώντας εδώ. Η Digital SIMA είναι επίσημος διανομέας των λύσεων WatchGuard.

Τεύχος 430

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ