Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

2 March 2022 07:51

Νέα συνεργασία της SATORI Analytics Agency με την Pobuca

Η Pobuca θα χρησιμοποιήσει τις προηγμένες υπηρεσίες customer analytics της Satori σε έργα CX και σε έργα Loyalty, ενώ η Satori θα παρέχει στους πελάτες της το Pobuca Experience Cloud

Η συνεργασία της Satori Analytics με την Pobuca ενισχύει τις υπηρεσίες της για την παροχή πληροφοριών και την αυτοματοποίηση ολόκληρης της διαδικασίας χρήσης δεδομένων για τη λήψη αποφάσεων, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος ιδιοκτησίας και βελτιστοποιώντας την απόδοση.

Το Pobuca Experience Cloud είναι μια πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης που βοηθά τις εταιρείες και τους εμπόρους λιανικής να βελτιώσουν το CX, να αυξήσουν την αφοσίωση και την ικανοποίηση των πελατών. Στο πλαίσιο της στρατηγικής αυτής συνεργασίας με την Pobuca, η Satori θα συμπεριλάβει στο χαρτοφυλάκιό της το Pobuca Experience Cloud που προσφέρει δυνατότητες Πιστότητας, Προσέλκυσης και Εξυπηρέτησης Πελατών.

«Η αξιοποίηση του Pobuca Experience Cloud και του πλούσιου συνόλου δυνατοτήτων του είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο CX που βασίζεται σε δεδομένα. Είμαστε λοιπόν πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν διεθνή πάροχο επιχειρηματικών λύσεων που γεννήθηκε στην Ελλάδα, αλλά παρέχει υπηρεσίες σε χιλιάδες επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο», δήλωσε ο κος Μιχάλης Γεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Satori Analytics.

«Η συνεργασία μας με τη Satori Analytics, μια φιλόδοξη και δυναμική εταιρεία Analytics, προωθεί την προσπάθειά μας να μετρήσουμε, να σχεδιάσουμε και να βελτιώσουμε την Εμπειρία Πελατών, των εμπορικών σημάτων και των εμπόρων λιανικής», δήλωσε ο κος Ισίδωρος Σιδερίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Pobuca.

Τεύχος 22

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ