Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 April 2022 06:45

Νέα σουίτα προϊόντων από τη Sitecore

Η Sitecore ενσωμάτωσε πλήρως στην Digital Experience Platform (DXP) της τα βασικά προϊόντα από τις εξαγορές των Boxever, Four51, Moosend και Reflektion. Η ολοκλήρωση της ενσωμάτωσης των νέων λειτουργιών αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τη Sitecore, ενώ παράλληλα επιταχύνει την παράδοση της πλέον ολοκληρωμένης SaaS-based DXP πλατφόρμας στον κλάδο, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο το περιεχόμενο, η ενορχήστρωση εμπειριών, το εμπόριο και τα analytics υποστηρίζουν τις σύγχρονες επιχειρήσεις για τη μετάβασή τους σε ένα digital-first περιβάλλον.

Οι νέες προσθήκες είναι καθοριστικές στην ανάπτυξη της προηγμένης πλατφόρμας SaaS DXP της Sitecore, μίας λύσης που δίνει τη δυνατότητα στα brands να δημιουργούν μοναδικές αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες και θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να παρέχουν προσωποποιημένες ψηφιακές εμπειρίες σε πραγματικό χρόνο σε κάθε σημείο επαφής, από την παραγωγή περιεχομένου μέχρι το εμπόριο.

Οι ενημερώσεις υπηρεσίες της Sitecore είναι:

  • Η Sitecore OrderCloud επέκτεινε τις δυνατότητες υποστήριξης αγοράς προϊόντων με μια νέα έκδοση που εξασφαλίζει ευελιξία δρομολόγησης παραγγελιών, ενδυνάμωση προμηθευτών και ευελιξία τιμολόγησης. Η δυνατότητα προέρχεται από την εξαγορά της Four51, η οποία προσφέρει σύγχρονες B2B, B2C, B2B2X και marketplace εμπειρίες για εταιρικά brands.
  • Η Sitecore Send ανανέωσε την πλατφόρμα της, με βελτιωμένο σχεδιασμό για πιο αποτελεσματική εμπειρία χρήστη και λειτουργεί πλέον σε έξι νέες γλώσσες, συμπεριλαμβάνοντας Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ιαπωνικά και Πορτογαλικά. Η συγκεκριμένη δυνατότητα προήλθε από την εξαγορά της ελληνικής Moosend, μίας πλατφόρμας automation και campaign management.
  • Η Sitecore Discover κυκλοφορεί με βελτιωμένη Commerce Engagement Console (CEC) προσφέροντας ανανεωμένα appearance library και editor με στόχο τη βελτιωμένη εμπειρία χρήστη και τον αυξημένο έλεγχο των εμπορευμάτων. Η συγκεκριμένη λειτουργία προέρχεται από τη Reflektion, την Al- powered ψηφιακή πλατφόρμα αναζήτησης που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη.
  • Η Sitecore Personalize ενσωματώθηκε με το Sitecore Experience Manager και προσφέρει πλέον τη δυνατότητα διαγνωστικού ελέγχου καναλιού και δυνατότητα εξατομίκευσης σε πραγματικό χρόνο. Η συγκεκριμένη δυνατότητα βασίζεται στην τεχνολογία που αποκτήθηκε από την Boxever, τη SaaS πλατφόρμα δεδομένων πελατών (Customer Data Platform/CDP) που προσφέρει δυνατότητες λήψης αποφάσεων και πειραματισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις των προϊόντων της Sitecore, πατήστε εδώ.

Τεύχος 48

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ