Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 June 2023 06:57

Νέα σειρά διακοπτών από τη Schneider Electric 

Η Schneider Electric ανακοίνωσε την έναρξη εμπορευσιμότητας της νέας σειράς διακοπτών Sedna Design/Elements, ειδικά σχεδιασμένη για τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους και τους λάτρεις του design. 

Η σειρά Sedna σηματοδοτεί την άφιξη μιας νέας γενιάς διακοπτικού υλικού, εμπνευσμένη από τις νέες τάσεις στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Η συγκεκριμένη σειρά διατίθεται σε δύο εκδόσεις, Design και Elements, καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει μια ποικιλία χρωματικών επιλογών και υλικών, που δίνουν την αίσθηση ξύλου, πέτρας, μετάλλου και γυαλιού, σε προσιτή τιμή για όλους. Διατίθενται πλαίσια σε όλα τα φινιρίσματα, μίας έως πέντε θέσεων, και μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα φινιρίσματα των μηχανισμών. 
 

Τα πλαίσια Sedna είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη συγκεντρώνουν σκόνη. Τα γυαλιστερά υλικά επιλέχθηκαν με γνώμονα την εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά και για την αποτροπή συσσώρευσης σκόνης. 

Η νέα σειρά Sedna προσφέρει όλες τις σύγχρονες λειτουργίες για να ξεπεράσει τις προσδοκίες των πελατών και να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ευκολία. 

Με την εγκατάσταση του κατάλληλου ενσωματωμένου φορτιστή USB στο σωστό σημείο, γίνεται εύκολο να διατηρούνται φορτισμένες οι ηλεκτρονικές συσκευές όλης της οικογένειας. Τέλος, όλοι οι φορτιστές Sedna διαθέτουν δύο θύρες USB για να μπορούν να φορτίσουν ταυτόχρονα δύο συσκευές. 

Τεύχος 297

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ