Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 May 2024 06:50

Νέα προϊόντα από την Visa

Στο ετήσιο Φόρουμ Πληρωμών της Visa στο Σαν Φρανσίσκο, η Visa αποκάλυψε νέα προϊόντα και υπηρεσίες που θα φέρουν την επανάσταση στις πληρωμές με κάρτα, ενώ καλύπτουν τις μελλοντικές ανάγκες των επιχειρήσεων, των εμπόρων και των καταναλωτών, όπως επίσης και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που τους εξυπηρετούν. «Η βιομηχανία βρίσκεται σε ένα σημείο καμπής, καθώς νέες τεχνολογίες, όπως η Gen AI, αλλάζουν ραγδαία το πώς αγοράζουμε και διαχειριζόμαστε τα οικονομικά μας», δήλωσε ο κος Jack Forestell, Chief Product and Strategy Officer, Visa. «Ανακοινώνουμε τη νέα γενιά των ψηφιακών εμπειριών πληρωμής με κάρτα. Παρουσιάζουμε νέες λειτουργίες των καρτών και ψηφιακές καινοτομίες που θα εισάγουν τους καταναλωτές σε ένα περισσότερο εξατομικευμένο, άνετο και ασφαλές μέλλον». Ανάμεσα στα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρουσίασε η Visa και θα αρχίσουν να είναι διαθέσιμα μέσα στη χρονιά, περιλαμβάνονται:

Visa Flexible Credential: Το Visa Flexible Credential θα επιτρέπει την εναλλαγή μεταξύ μεθόδων πληρωμής μέσω μιας μόνο κάρτας, προσφέροντας δυνατότητα επιλογής στους καταναλωτές. Πλέον οι χρήστες μπορούν να ορίζουν με ευκολία τις παραμέτρους πληρωμής ή να επιλέγουν αν θα χρησιμοποιήσουν χρεωστική, πιστωτική, «pay-in-four» με το Buy Now Pay Later ή να πληρώσουν χρησιμοποιώντας τους πόντους ανταμοιβής τους.

Tap to Everything: Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν έξι δισεκατομμύρια κινητές συσκευές που παρέχουν στους χρήστες τη δυνατότητα NFC και δέχονται «tap». Στο τέλος του 2023, η διείσδυση του «tap to pay» της Visa άγγιξε το 65% παγκοσμίως, διπλάσια σε σχέση με εκείνη του 2019, καθιερώνοντας το «tap» ως μία από τις καλύτερες εμπορικές εμπειρίες σήμερα. Φέτος, νέοι τρόποι για την πραγματοποίηση «tap» σε μια φορητή συσκευή θα αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας που προσφέρει η Visa.

Visa Payment Passkey Service: Η υπηρεσία Visa Payment Passkey, ταυτοποιεί τον καταναλωτή και εξουσιοδοτεί τη διενέργεια ηλεκτρονικών πληρωμών με μια γρήγορη σάρωση των βιομετρικών του χαρακτηριστικών, όπως το πρόσωπο ή το δακτυλικό αποτύπωμα. Στις διαδικτυακές αγορές, τα passkeys της Visa υποκαθιστούν την ανάγκη για κωδικούς πρόσβασης ή κωδικούς μιας χρήσης, κάνοντας τις συναλλαγές πιο εύκολες και ασφαλείς.

Click to Pay + Visa Payment Passkey Service: Με τη δημιουργία των πρώτων της passkeys, η Visa ενσωματώνει την υπηρεσία Visa Payment Passkey Service στο Click to Pay, παρέχοντας μια περισσότερο απρόσκοπτη και ασφαλή εμπειρία κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Επιπλέον, σε πολλές αγορές σε όλο τον κόσμο, η Visa θα συνεργαστεί με εκδότες για να ενεργοποιήσει τα Click to Pay και Visa Payment Passkey Service σε νέες κάρτες Visa, μειώνοντας την ανάγκη για καταχώριση των στοιχείων της κάρτας και των κωδικών πρόσβασης.

ΤΕΥΧΟΣ 509

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ