Skip to main content
31 January 2023 07:45

Νέα πλατφόρμα από τον Όμιλο Epsilon Net

O Όμιλος EPSILON NET και η Epsilon SingularLogic, οργανισμοί με πολυετή εμπειρία σε μεγάλα έργα πληροφορικής, ανακοίνωσαν τη νέα πλατφόρμα PYLON Hybrid.

Η ομάδα ανάπτυξης και εξέλιξης της πλατφόρμας PYLON, ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις τεχνολογικής ανάπτυξης, παρουσιάζει τη νέα γένια της πλατφόρμας PYLON στην οποία το νεότερο και πιο σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί η ολοκληρωμένη ενσωμάτωση της υβριδικής τεχνολογίας – Hybrid.

Η Hybrid τεχνολογία εξασφαλίζει ότι η πρόσβαση, χρήση και  λειτουργία όλων των συστημάτων μπορεί να γίνει τόσο μέσω clients όσο και από Web explorer ή mobile apps, ενώ παράλληλα συντελεί στη γρήγορη ανάπτυξη οποιασδήποτε custom εφαρμογής σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης. Ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου, κάθε επιχείρηση, που υιοθετεί τη λύση PYLON Hybrid, αποκτά πλήρη κάλυψη των αναγκών της, είτε on premise είτε σε cloud περιβάλλον με την αξιοποίηση των τεχνολογιών της MICROSOFT και του Microsoft Azure.

Η πλατφόρμα ενσωματώνει νέες δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να ξεκλειδώσουν την καλύτερη και πιο παραγωγική εμπειρία επιχειρησιακού λογισμικού, με στόχο τη συνεχή καινοτόμο εξέλιξη των επιχειρήσεων, σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, του εμπορίου και των υπηρεσιών, όπως: Food and Beverage, Ένδυσης και Υπόδησης, Υγείας και Φαρμάκου, Logistics και Μεταφορών, Power / Energy.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της νέας πλατφόρμας PYLON Hybrid περιλαμβάνεται η δραστική μείωση κόστους, η μείωση πολυπλοκότητας, η άμεση ανταπόκριση στις εξειδικευμένες επιχειρηματικές ανάγκες, η απλοποίηση εταιρικών διαδικασιών – αυξημένη παραγωγικότητα και η ενοποίηση της διοικητικής πληροφόρησης.

Τεύχος 217

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ