Skip to main content
7 September 2023 06:51

Νέα μονάδα για την LG Magna e-Powertrain

Η LG Magna e-Powertrain, η κοινοπραξία μεταξύ της LG Electronics και της Magna, που συστάθηκε το 2021, ανακοίνωσε στην έκθεση IAA Mobility 2023 ότι αυξάνει το δυναμικό της με μια νέα μονάδα στο Miskolc της Ουγγαρίας. Η εγκατάσταση θα βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή του Miskolc, η οποία διαθέτει αναπτυγμένες υποδομές και είναι στρατηγικά τοποθετημένη κοντά σε πελάτες OEM και άλλες εγκαταστάσεις της Magna σε όλη την περιφέρεια. Η εταιρεία έχει λάβει μεγάλη υποστήριξη τόσο από την ουγγρική κυβέρνηση όσο και από τις τοπικές αρχές.
Η νέα μονάδα, η οποία προβλέπεται να ολοκληρωθεί το 2025, θα ξεκινήσει την παραγωγή με ηλεκτρικούς κινητήρες και σχεδιάζει να προσφέρει μια σειρά από λύσεις ηλεκτροκίνησης, συμπεριλαμβανομένων inverters και φορτιστών οχημάτων.
Η εγκατάσταση των 284.000 τετραγωνικών μέτρων θα είναι η πρώτη παραγωγική μονάδα της LG Magna e-Powertrain στην Ευρώπη και με την έναρξη της παραγωγής το 2026, η εταιρεία αναμένει να δημιουργήσει περίπου 200 νέες θέσεις εργασίας.
«Αυτή η νέα εγκατάσταση επιδιώκει να ενισχύσει την ανάπτυξη της LG Magna e-Powertrain στην ευρωπαϊκή αγορά», δήλωσε ο Cheong Won-suk, Διευθύνων Σύμβουλος της LG Magna e-Powertrain. «Μαζί με τις εγκαταστάσεις στο Μεξικό, την Κίνα και τη Νότια Κορέα, η εγκατάσταση στην Ουγγαρία θα είναι ζωτικής σημασίας, καθώς η εταιρεία επιταχύνει την πορεία της ως συνεργάτης λύσεων mobility στην ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά EV».

Τεύχος 344

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ