Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

30 May 2024 06:46

Νέα μέλη για τον Όμιλο Epsilon Net

Ο Όμιλος Epsilon Net επενδύει αδιάλειπτα στην ενίσχυση του στελεχιακού του δυναμικού. Σε μία περίοδο γεμάτη με πολύ ενδιαφέρουσες προκλήσεις για τη βιομηχανία της Πληροφορικής στην Ελλάδα, ο Όμιλος Epsilon Net εντάσσει 4 νέα σημαντικά στελέχη στο ανθρώπινο δυναμικό του. Πρόκειται για τους:

• Κα Βασιλική Στούμπου, General Manager Digital and e-Invoicing, Epsilon Integrator. Έχει διατελέσει για πάνω από 20 έτη σε τεχνικές, εμπορικές και διοικητικές θέσεις αυξημένης ευθύνης σε πολυεθνικές εταιρείες τεχνολογίας και υπηρεσιών πληροφορικής. Είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η κα Στούμπου αναλαμβάνει τη Γενική Διεύθυνση Digital και e-Invoicing, με κύριο στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των σύγχρονων επιχειρήσεων, προσφέροντάς τους ολοκληρωμένες και καινοτόμες ψηφιακές λύσεις, επιταχύνοντας τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

• Κα Ναταλία Συμεωνίδου, Chief Marketing Officer (CMO), Όμιλος Epsilon Net. Έχει διατελέσει Marketing Director στη Nova Telecommunications, όπου ασχολήθηκε ενεργά με το merge και το rebranding της εταιρείας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Πανεπιστήμιο του Cardiff και πτυχίου Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Από τον νέο της ρόλο ως Chief Marketing Officer, θα συμβάλλει στην ενίσχυση της εταιρικής παρουσίας και της επικοινωνίας του Ομίλου Epsilon Net και των θυγατρικών του.

• Κο Νικόλαο Τσιργέλη, General Manager Microsoft Business Apps Unit, Epsilon SingularLogic. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς ανάπτυξης νέων αγορών, πωλήσεων, τεχνολογίας, υπηρεσιών και μετασχηματισμού. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Business Analysis and Finance του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Λέστερ της Αγγλίας και πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Μέσα από τον ρόλο του αναλαμβάνει την περαιτέρω ανάπτυξη των premium λύσεων του Oμίλου, ώστε να δώσει αξία στον μετασχηματισμό στρατηγικών πελατών και την είσοδο σε νέες αγορές.

Κο Χρήστο Χρυσοστομίδη, PM Office Director, Epsilon SingularLogic. Είναι διδάκτωρ στον κλάδο του engineering από το University of Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου και διαθέτει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στη διαχείριση μεγάλων έργων πληροφορικής, στην ανάπτυξη προϊόντων. Μέσα από τον νέο του ρόλο αναλαμβάνει να διασφαλίσει την επιτυχή υλοποίηση όλων των μεγάλων και απαιτητικών έργων του Οργανισμού.

ΤΕΥΧΟΣ 517

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ