Skip to main content
3 July 2024 06:45

Νέα μέλη για την KPMG

Η κα Μαρίνα Καπετανάκη, η οποία είχε διατελέσει Επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της KPMG, διαδέχθηκε επισήμως τον κο Νικόλαο Βουνισέα στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της εταιρείας από την 1η Ιουλίου, όπως εξάλλου είχε ανακοινωθεί τον Απρίλιο της τρέχουσας χρονιάς μετά την εκλογή της. Παράλληλα, η KPMG στην Ελλάδα ανακοίνωσε με ιδιαίτερη χαρά την προαγωγή τριών νέων συνεταίρων (partners) στην οικογένειά της, ενισχύοντας περαιτέρω τις υπηρεσίες της και την ηγετική ομάδα της. Οι νέοι συνεταίροι έχουν διαγράψει σημαντική πορεία εντός της εταιρείας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη και την επιτυχία της. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις / τους:

• Κα Άρτεμις Πάνου, η οποία εργάζεται από το 2014 στο τμήμα Deal Advisory της KPMG, ειδικευόμενη στις συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιρειών. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά με πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διεθνή Τραπεζική και τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες από το Πανεπιστήμιο του Reading στη Βρετανία. Με σημαντική εμπειρία στις εταιρικές συνέργειες, η κα Πάνου και η ομάδα της έχουν υποστηρίξει και ολοκληρώσει πολυάριθμες σημαντικές συναλλαγές.

• Κα Ανέζα Σταύρου, η οποία εργάζεται από το 2004 στην KPMG ως φορολογικός σύμβουλος και από το 2011 κατέχει τη θέση της Διευθύντριας στην ομάδα που ασχολείται με φορολογικές υπηρεσίες σε φυσικά πρόσωπα και διεθνή στελέχη. Διαθέτει πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το ΕΚΠΑ και MBA στα διεθνή χρηματοοικονομικά από το Simmons College των ΗΠΑ. Η κα Σταύρου είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και υπεύθυνη του τμήματος παροχής φορολογικών υπηρεσιών σε φυσικά πρόσωπα και διεθνή στελέχη αποσπασμένα στην Ελλάδα, καθώς και υπηρεσιών σχετικές με τις δηλώσεις πόθεν έσχες. Η επαγγελματική της εμπειρία περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών φορολογικής συμμόρφωσης, ειδικών φορολογικών καθεστώτων, υποστήριξης φορολογικών ελέγχων και συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με τη φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων σε πολυεθνικές εταιρείες.

•Κο Θεοδόση Τόμπρα, ο οποίος ξεκίνησε τη συνεργασία του ως Director με τη CPA Law το 2020, φέροντας πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους ρόλους ως Νομικός Σύμβουλος και μέλος διοικητικών ομάδων σε εταιρείες των κλάδων των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και της ενέργειας. Η εξειδίκευσή του καλύπτει το Εταιρικό Δίκαιο, την Εταιρική Διακυβέρνηση, τις Εξαγορές και Συγχωνεύσεις τη Ρυθμιστική Πολιτική και τον Ανταγωνισμό στις δικτυακές αγορές, το Εμπορικό Δίκαιο και τις διαπραγματεύσεις, καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

ΤΕΥΧΟΣ 540

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ