Skip to main content
29 June 2023 06:44

Νέα εθελοντική αιμοδοσία από την Oktabit

H Οktabit ανακοίνωσε πως διοργανώνει στις 29 Ιουνίου 2023 την «32η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Oktabit» και προσκαλεί τους συνεργάτες της να συνδράμουν στην πρωτοβουλία τhς.

«Σε κάθε αιμοδοσία, με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι ολοένα και περισσότεροι εθελοντές αιμοδοτούν και υποστηρίζουν το όραμα της Τράπεζας Αίματος με το πολύτιμο δώρο ζωής. Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό της εταιρείας μας, την TUV Austria Hellas και τους ανθρώπους της για την άριστη και μακρόχρονη συνεργασία, το ιατρικό προσωπικό της Αιμοδοσίας και της Κινητής Μονάδας του Νοσοκομείου “Γεννηματάς” και όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την ουσιαστική συμμετοχή αλληλεγγύης», δήλωσε σχετικά ο κος Αχιλλέας Μπακαρός, HR Manager της Oktabit και Υπεύθυνος Αιμοδοσίας της Τράπεζας Αίματος Oktabit.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, η Αιμοδοσία της 29ης Ιουνίου έχει ιδιαίτερη σημασία για την Τράπεζα Αίματος Oktabit, καθώς είναι αφιερωμένη στη μνήμη του εθελοντή αιμοδότη, Σπύρου Γεωργόπουλου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τις 12:00 έως 18:00 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Τεύχος 316

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ