Skip to main content
1 August 2024 06:52

Μεγάλη συνεργασία ξεκινά για την Turbo-X και το ERTFLIX

Turbo-X και ERTFLIX ενώνουν τις δυνάμεις τους και πλέον επιλεγμένα μοντέλα smart τηλεοράσεων Turbo-X θα διαθέτουν προεγκατεστημένη την εφαρμογή ERTFLIX. Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι να αποκτήσουν οι καταναλωτές εύκολη πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα ψυχαγωγικού και ενημερωτικού περιεχομένου της ψηφιακής πλατφόρμας της δημόσιας τηλεόρασης.

Ως μέρος της συνεχιζόμενης ανάπτυξης της Turbo-X, η συνεργασία με το ERTFLIX επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν το δωρεάν και πλούσιο περιεχόμενο της πλατφόρμας ακόμα πιο άμεσα.

Με το 42% των θεάσεων να προέρχεται από τηλεοράσεις, οι καταναλωτές θα έχουν πλέον τη δυνατότητα – μέσω της προεγκατεστημένης εφαρμογής – άμεσης πρόσβασης στο περιεχόμενο του ERTFLIX, το οποίο περιλαμβάνει περισσότερους από 200 τίτλους ταινιών και σειρών, όλες τις σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ, ντοκιμαντέρ, παιδικές ταινίες και σειρές μέσω του ΕΡΤkids, αθλητικά προγράμματα και ενημερωτικές εκπομπές, χωρίς την ανάγκη για επιπλέον συσκευές ή εφαρμογές.

Ειδικά φέτος τον Αύγουστο, το ERTFLIX ταξιδεύει στο Παρίσι και μεταδίδει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών της Ελλάδας, αλλά και τα highlights όλων των αγωνισμάτων.

ΤΕΥΧΟΣ 561

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ