Skip to main content
15 July 2024 06:53

Λύσεις Business Intelligence από την RCS

Σε ένα κόσμο όπου η τεχνολογία καλπάζει σε καθημερινή βάση, καθίσταται απαραίτητο οι επιχειρήσεις να συμβαδίσουν με αυτό το ρεύμα, καθώς η επιτυχημένη πορεία τους, αλλά πολλές φορές και η ίδια η επιβίωσή τους, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ταχύτητα και την ορθότητα των αποφάσεων που λαμβάνουν. Η Επιχειρηματική Ευφυΐα (Business Intelligence) έρχεται στο προσκήνιο για να αλλάξει τα δεδομένα του τρόπου που λειτουργούσαν οι επιχειρήσεις έως σήμερα. Ως Business Intelligence ορίζεται το σύνολο της χρήσης μεθόδων, οι οποίες επεξεργάζονται και αναλύουν επιχειρησιακά δεδομένα, με στόχο τη μετατροπή τους σε χρήσιμη πληροφορία, για την εξαγωγή συμπερασμάτων και την υποστήριξη στη διαδικασία λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων.

Η Revival Consulting Services διαθέτει μια ευρεία γκάμα λύσεων BI, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις διαφόρων μεγεθών και ποικίλων δραστηριοτήτων. Οι λύσεις που προτείνει βασίζονται σε καταξιωμένα προϊόντα στη διεθνή αγορά και είναι εξατομικευμένες για τις δραστηριότητες της επιχείρησης, λαμβάνοντας υπόψη τις εσωτερικές διαδικασίες και την κουλτούρα της. Η RCS είναι σε θέση να αναλύει τις πληροφορίες και να τις αξιοποιεί σωστά, οδηγώντας στη λήψη των πλέον κατάλληλων στρατηγικών αποφάσεων, άμεσα.

Με τα εργαλεία της BI, η RCS αντλεί πολύτιμα δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση μιας επιχείρησης, τα αναλύει και τα παρουσιάζει, λεπτομερώς, μέσα από αναφορές, περιλήψεις, πίνακες, γραφήματα, διαγράμματα και χάρτες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε διαθέσιμες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, με απόλυτη ασφάλεια.

ΤΕΥΧΟΣ 458

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ