Skip to main content
15 September 2022 06:53

Λύσεις επιχειρησιακής ασφάλειας από την Check Point

Η Check Point Software Technologies ανακοίνωσε την εμπορική διάθεση του Check Point Horizon. Πρόκειται για μια σουίτα λύσεων και υπηρεσιών επιχειρησιακής ασφάλειας με επίκεντρο την πρόληψη, η οποία συνδυάζει λύσεις προληπτικής διαχείρισης για τη Διαχειριζόμενη Πρόληψη και Ανταπόκριση (MDR/MPR), την Εκτεταμένη Πρόληψη και Ανταπόκριση (XDR/XPR) και τα Συμβάντα. Όλα λειτουργούν με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού και υποστηρίζονται από τους κορυφαίους αναλυτές, ειδικούς σε θέματα έρευνας και την καινοτόμο τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης του κλάδου.

Το Check Point Horizon φέρνει μια προσέγγιση με γνώμονα την πρόληψη στις επιχειρήσεις ασφαλείας, παρέχοντας στις ομάδες SOC τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που απαιτούνται για την πρόληψη επιθέσεων σε πραγματικό χρόνο με λιγότερους πόρους. Περιλαμβάνει:

Check Point Horizon XDR/XPR που αυξάνει την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών ασφαλείας με τον γρήγορο εντοπισμό, τη διερεύνηση και την αυτοματοποίηση των απαντήσεων σε επιθέσεις σε ολόκληρη την υποδομή πληροφορικής. Αξιοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και ευφυΐα απειλών μεγάλων δεδομένων, που συγκεντρώνονται από εκατοντάδες εκατομμύρια αισθητήρες παγκοσμίως, το Horizon XDR/XPR εντοπίζει απειλές εντός του οργανισμού και αποτρέπει τη διάδοσή τους.

Check Point Horizon MDR/MPR, μια υπηρεσία MDR πρώτης πρόληψης που υποστηρίζεται από τους επίλεκτους ειδικούς της Check Point που παρέχουν ένα ισχυρό SOC-as-a-Service. Οι αναλυτές της Check Point παρακολουθούν ολόκληρη την περιοχή ασφαλείας 24 ώρες το 24ωρο – ανεξάρτητα από τα προϊόντα ή τις λύσεις που υπάρχουν – χρησιμοποιώντας την 25ετή εμπειρία τους στο Incident Response για να αναλύσουν, να συσχετίσουν και να κατανοήσουν τι συμβαίνει, να ανταποκριθούν εκ μέρους του πελάτη και να κάνουν συστάσεις για προτεραιότητα στην πρόληψη καθ’ όλη τη διάρκεια της παροχής της υπηρεσίας.

Horizon Events που παρέχει πλήρη ορατότητα συμβάντων σε όλα τα προϊόντα της Check Point για αποτελεσματική παρακολούθηση, αναζήτηση και κυνήγι απειλών. Σχεδιασμένο για διαχειριστές και αναλυτές ασφαλείας για τη διερεύνηση και την αντιμετώπιση όλων των περιστατικών ασφαλείας, με μια απλή και διαισθητική λύση cloud SaaS, εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο και εξαλείφει την πολυπλοκότητα.

Τεύχος 130

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ