Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

6 June 2022 08:57

Καινοτομία επόμενης γενιάς από Schneider Electric-Stratus-Avnet

Η Schneider Electric™ συνεργάζεται με την Stratus Technologies και την Avnet Integrated με σκοπό την παροχή απλοποιημένων data centers για edge computing μηδενικού κινδύνου που θα τροφοδοτούν το επόμενο κύμα καινοτομίας στις βιομηχανίες. Στο Hannover Messe 2022, αίθουσα 11, περίπτερο C58, οι επισκέπτες θα έχουν μια hands-on εμπειρία με το EcoStruxure™ Micro Data Centre μέσω του Stratus ftServer. Οι προκατασκευασμένες μονάδες Micro Data Center είναι σχεδιασμένες και συναρμολογημένες έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών από την Avnet. Η Avnet είναι ένας παγκόσμιος διανομέας τεχνολογίας και πάροχος λύσεων, ο οποίος διαθέτει one-stop κατάστημα για τους τελικούς πελάτες, τους System Integrators (SI) και τους Operational Technology (OT) distributors για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη, ενσωματωμένη και ετοιμοπαράδοτη λύση.

Συνδυάζοντας την always-on fault tolerance, την αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και την προστασία στον κυβερνοχώρο, το EcoStruxure Micro Data Centre με το Stratus ftServer έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των βιομηχανικών εφαρμογών στην εποχή του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Το EcoStruxure™ Micro Data Center ελέγχεται, επικυρώνεται και διατίθεται με ήδη ενσωματωμένο λογισμικό, όπως η πλατφόρμα συστήματος AVEVA™. Είναι μια προστατευμένη single enclosure λύση, που επιλύει ζητήματα IT και ΟΤ, καθώς και ζητήματα καθυστέρησης data και ευρυζωνικότητας, με αποτέλεσμα τη μείωση κατά 40% του χρόνου για τους μηχανικούς τεχνικής υποστήριξης, κατά 7% του κόστους συντήρησης και την αύξηση κατά 20% του concept speed-to-market.

Οι δυνατότητες virtualization του Stratus ftServer ενοποιούν τις παρακάτω λειτουργίες:

• Απόδοση περιουσιακών στοιχείων.

• Εκτέλεση κατασκευής.

• Ιστορικό εγκαταστάσεων (On-premises historian).

• Αυτοματοποιημένες εφαρμογές χειρισμού υλικών.

• Ταυτόχρονη παρακολούθηση και έλεγχος.

Η πλατφόρμα Edge Computing είναι επίσης σε θέση να εκτελεί προηγμένες AI και machine learning εφαρμογές με ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, με βασικό software και λειτουργικά συστήματα που θα περιβάλλονται από τυποποιημένα πρωτόκολλα ασφαλείας. Η Schneider Electric παρείχε περαιτέρω φυσική προστασία με κλείδωμα και συσκευές ανάγνωσης καρτών, μαζί με τις δυνατότητες ασφάλειας και περιβαλλοντικής παρακολούθησης netBotz.

Τεύχος 80

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ