Skip to main content
19 April 2022 09:01

ΙT Concept: Συνεργασία με Check Point στον τομέα της ασφάλειας

Του Αργύρη Νομικού

Η IT Concept σύναψε συνεργασία με την Check Point για την παροχή προηγμένων λύσεων ασφάλειας. Η επιλογή της Check Point έγινε με κριτήριο τη διεθνή αξιοπιστία της, την πολιτική ανάπτυξης και τη διαρκή ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών. Σκοπός της συνεργασίας είναι η κάλυψη των αναγκών της πελατειακής βάσης της εταιρείας.

Η IT Concept ως εταιρεία που παρέχει τεχνολογικές λύσεις σε περισσότερα από 100 ξενοδοχεία, συνδυάζει τη λύση της OCG360 με τη σφραγίδα της Check Point, που αποτελεί εγγύηση για την αξιοπιστία τους στον νευραλγικό τομέα της ασφάλειας, αναλαμβάνει να τις προσαρμόσει στις απαιτήσεις των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της IT Concept, κος Αλέξης Χριστουδουλάκης, δήλωσε για το θέμα αυτό στο Techmail: «Ως σπεσιαλίστες στον χώρο της τεχνολογίας για τον ξενοδοχειακό κλάδο, γνωρίζουμε ότι η ασφάλεια των συστημάτων τους είναι προτεραιότητα. Για τον λόγο αυτό, επιλέξαμε την καλύτερη δυνατή λύση, που δεν είναι άλλη από την Checkpoint διασφαλίζοντας την ορθή λειτουργία των συστημάτων που εγκαθιστούμε και κυρίως του OCG360.

Να θυμίσουμε ότι το OCG360 είναι μία καινοτόμος πλατφόρμα που προσφέρει λύσεις, όπως Digital Signage, Info Channel, IPTV και Ιnteractive TV και επιτρέπει την προβολή των εγκαταστάσεων της επιχείρησης, εύκολα και γρήγορα, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού.

Τεύχος 52

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ