Skip to main content
18 September 2023 06:46

ΙDEAL Technology: Σεμινάριο κυβερνοασφάλειας για τις λύσεις της Fortinet

H IDEAL Technology διοργανώνει ένα ακόμα εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις εφαρμογές των λύσεων ασφαλείας της Fortinet. Συγκεκριμένα, το σεμινάριο με τίτλο Proactive Advanced Endpoint Protection, Visibility and Control for Critical Assets θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ. και για πρώτη φορά θα έχει υβριδική μορφή, παρέχοντας στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα τόσο online όσο και διά ζώσης συμμετοχής.

Σύμφωνα με την περιγραφή του event, η κατανόηση του ποιος έχει πρόσβαση στο δίκτυο και από ποια τοποθεσία, βοηθά τους οργανισμούς στο δύσκολο έργο τους για συνεχή παρακολούθηση των διαφόρων συνδεδεμένων συσκευών και άρα στην επαρκέστερη αξιολόγηση πιθανών κινδύνων.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, το 30% των παραβιάσεων αφορά στην εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού σε endpoints, γεγονός που τα καθιστά ως τον πλέον συχνό στόχο των κυβερνοεπιθέσεων. Η Fortinet ενισχύει την ασφάλειά τους μέσω ενός ενοποιημένου συστήματος ορατότητας, ελέγχου και προληπτικής άμυνας, προσφέροντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν, να παρακολουθούν και να αξιολογούν τους κινδύνους. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουν τη συμμόρφωση των τελικών σημείων, μετριάζουν τον κίνδυνο και μειώνουν την έκθεσή τους σε απειλές.

Συγκεκριμένα, το FortiClient ανακαλύπτει, παρακολουθεί και αξιολογεί κινδύνους, ενώ το FortiEDR παρέχει προηγμένη προστασία απέναντι στις απειλές, σε πραγματικό χρόνο, τόσο πριν όσο και μετά από πιθανή κακόβουλη επίθεση και μόλυνση.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα γραφεία της IDEAL Technology (Κρέοντος 25, 104 42 Αθήνα) και όσοι/ες επιθυμούν να το παρακολουθήσουν διά ζώσης μπορούν να κάνουν κράτηση, πατώντας εδώ. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τεύχος 351

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ