Skip to main content
16 December 2022 07:49

Η Wolt Market συμπληρώνει 2 χρόνια στην Ελλάδα

Δύο χρόνια παρουσίας στη χώρα μας συμπληρώνει το Wolt Market, έχοντας σήμερα δραστηριότητα σε 3 πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα) με 10 καταστήματα, τα οποία λειτουργούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από τις 8 το πρωί ως τα μεσάνυχτα, παραδίδοντας τις παραγγελίες σε περίπου 20 λεπτά. Η Ελλάδα ήταν μία από τις πρώτες χώρες όπου η Wolt επένδυσε στη δημιουργία ενός δικτύου καταστημάτων Wolt Market, εμπλουτίζοντας τις διαθέσιμες επιλογές μέσω της εφαρμογής.

Μέσω του Wolt Market, οι καταναλωτές εξοικονομούν χρόνο κάνοντας τις αγορές τους χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν σε ουρές και μπορούν να προγραμματίσουν την παράδοση της παραγγελίας τους σε ώρα και ημέρα που τους εξυπηρετεί. Παράλληλα, το Wolt Market διαθέτει περισσότερους από 4.000 κωδικούς προϊόντων που συνεχώς εμπλουτίζονται και καλύπτουν όλο το φάσμα καθημερινών αναγκών. Στα παραπάνω αξίζει να προστεθεί η συνεργασία με την κάβα Cellier, με την Intersport, με την εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ, καθώς και με τα παιχνίδια LEGO. Τα ηλεκτρονικά ράφια του Wolt Market είναι επίσης ένα νέο κανάλι πωλήσεων για τοπικούς προμηθευτές, καθώς οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν προϊόντα από εταιρείες, όπως οι Aroma Farms, Sknipa beer, Voreia και άλλους τοπικούς παραγωγούς.

Στόχος του Wolt Market είναι οι καταναλωτές να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα πιο οικονομικά, γι’ αυτό και η εταιρεία προχώρησε σε μειώσεις τιμών σε βασικά καταναλωτικά αγαθά και συγκεκριμένα σε 1.500 κωδικούς προϊόντων, ενώ συμμετέχει εθελοντικά στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, «Καλάθι του Νοικοκυριού».
Τεύχος 195

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ