Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

8 April 2022 06:50

Η Wolt αποζημιώνει τους διανομείς της για την απόσταση pickup

Στόχος της Wolt είναι να ενισχύσει την ικανοποίηση των συνεργατών διανομέων της

Λόγω του αυξημένου κόστους καυσίμων, η Wolt προσφέρει αποζημίωση στους συνεργάτες διανομείς της για την απόσταση που διανύουν προκειμένου να παραλάβουν την προς διανομή παραγγελία από την επιχείρηση (pickup distance). Η αποζημίωση αυτή έρχεται να προστεθεί στην ισχύουσα αμοιβή των διανομέων που αφορά στην παράδοση της παραγγελίας από τη συνεργαζόμενη επιχείρηση προς τον πελάτη.

Οι συνεργάτες διανομείς της Wolt από τη στιγμή που θα αποφασίσουν να συνεργαστούν με την εταιρεία, μπορούν να ξεκινήσουν να δέχονται παραγγελίες και να κερδίζουν εισόδημα χωρίς κανένα περιορισμό. Αμείβονται με ξεκάθαρους όρους και όλες οι συναλλαγές καταγράφονται ηλεκτρονικά με αποτέλεσμα να υπάρχει πλήρης διαφάνεια. Στο πλαίσιο της τεχνολογικής καινοτομίας που έχει εισάγει η Wolt στην ελληνική αγορά συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός ότι ήταν η πρώτη πλατφόρμα που πρόσθεσε τη λειτουργία του ηλεκτρονικού φιλοδωρήματος τον Αύγουστο του 2019, δίνοντας τη δυνατότητα σε πελάτες της να επιβραβεύουν με αυτό τον τρόπο τους συνεργάτες διανομείς.

To πλαίσιο συνεργασίας της Wolt με τους διανομείς ενισχύθηκε περαιτέρω τον Μάιο του 2021 με την παροχή εκ μέρους της εταιρείας 100% δωρεάν ιδιωτική ασφάλιση για όλους τους συνεργάτες διανομής.

Τεύχος 47

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ