Skip to main content
12 July 2024 06:51

Η Tic Tac βοηθά στο cyber rating των εταιρειών

H υπηρεσία Cyber Cover της Tic Tac απευθύνεται στις εταιρείες που θέλουν να έχουν μια μόνιμη ενημέρωση της cyber βαθμολογίας τους! Πιο συγκεκριμένα, είναι χρήσιμη για:

• Ασφαλιστικές εταιρείες που χρειάζονται καλύτερη και ποιοτικότερη πληροφορία για να αξιολογήσουν τον κίνδυνο στον κλάδο του cyber insurance.

• Μεσίτες και πράκτορες ασφαλίσεων που θέλουν να καθοδηγήσουν καλύτερα τους πελάτες τους και χρειάζεται να λαμβάνουν πιο εξειδικευμένη πληροφόρηση.

• Εταιρείες που θέλουν να αξιολογήσουν καλύτερα τους προμηθευτές τους και το ρίσκο που μπορεί να εισέλθει σε μια νέα ή υπάρχουσα συνεργασία.

H υπηρεσία Cyber Cover της Tic Tac είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει μέσω εξειδικευμένων εργαλείων την μόνιμη παρακολούθηση του cyber rating μιας εταιρείας, καθώς και όλων των ευπαθειών και την αξιολόγησή τους.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και μέσω της ομάδας μηχανικών της Tic Tac Cyber Security προσφέρονται αναλυτικές εκθέσεις αξιολόγησης των ευπαθειών σε μηνιαία βάση ή και πιο αραιά ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού.

Τα οφέλη της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι η βελτίωση της ασφάλειας της επιχείρησης και η μείωση του ρίσκου να πέσει θύμα κυβερνοεπίθεσης, η διαπραγμάτευση με την εκάστοτε ασφαλιστική εταιρεία για καλύτερους όρους ασφάλισης, η αποδελτίωση της δυσκολίας χειρισμού της κυβερνοασφάλειας ενός οργανισμού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών της Tic Tac Cyber Security, και η παρέμβαση και βελτίωση κρίσιμων υποδομών του οργανισμού με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη ασφάλεια δεδομένων και την καλύτερη παραγωγικότητα.

ΤΕΥΧΟΣ 547

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ