Skip to main content
6 September 2024 06:52

Η Tesla επιστρέφει στο IFA 2024

Μετά την εξαιρετική παρουσία της το 2022, η Tesla θα έχει την ευκαιρία να εκθέσει τα προϊόντα της για δεύτερη φορά στην πιο γνωστή έκθεση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στο Βερολίνο, την IFA 2024. Φέτος, η IFA έχει συμβολική σημασία καθώς γιορτάζει 100 χρόνια ζωής, και η Tesla, ένα brand της Comtrade Distribution, γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας. Από τις 6 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, η Tesla θα παρουσιάσει τα νεότερα προϊόντα της και καινοτόμες τεχνολογίες, προσφέροντας σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο μία εξαιρετική εμπειρία με πολλές εκπλήξεις.

Η Tesla θα βρίσκεται στο Hall 22 του Messe Berlin, στο Stand 204, για να παρουσιάσει μερικές από τις τελευταίες τεχνολογίες της, όπως τη σειρά μοντέρνων και ευρύχωρων ψυγείων Tesla, σύγχρονους συντηρητές κρασιού και πρακτικές εστίες με ενσωματωμένους απορροφητήρες. Το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να δει τη νέα σειρά πλυντηρίων πιάτων ενεργειακής κλάσης A και μία γκάμα πλυντηρίων ρούχων με βελτιωμένο, μοντέρνο σχεδιασμό και οθόνες.

Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση και στις απαιτήσεις των καταναλωτών σήμερα, η Tesla θα παρουσιάσει, ακόμα, τα νεότερα μοντέλα κλιματιστικών της, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους. Ανάμεσά τους και τα κλιματιστικά της σειράς Virtuoso, τα οποία έχουν ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των χρηστών χάρη στη μοντέρνα σχεδίασή τους και τις πολυάριθμες χρήσιμες λειτουργίες τους.

ΤΕΥΧΟΣ 571

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ