Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 July 2022 06:44

Η Sunlight εισέρχεται σε κεντρική και βόρεια Ευρώπη

Του Στάθη Ασπιώτη

Στην εξαγορά του 51% του μετοχικού κεφαλαίου της γερμανικής εταιρείας Α. Müller GmbH προχώρησε η Sunlight. H εταιρεία, συμφερόντων του Πάνου Γερμανού, έχει έδρα στη Θράκη και εξειδικεύεται σε λύσεις αποθήκευσης ενέργειας για βιομηχανικές και εκτός δρόμου εφαρμογές.

Η Α. Müller GmbH είναι μια μεγάλη γερμανική εταιρεία χονδρεμπορικής μπαταριών.

Η εξαγορά της Α. Müller GmbH είναι μέρος του πλάνου διεύρυνσης του δικτύου πωλήσεων της Sunlight στην κεντρική και βόρεια Ευρώπη. Θυμίζουμε ότι στις αρχές Μαΐου, η Sunlight ανακοίνωσε την εξαγορά της ιταλικής PBM S.R.L., μια συμφωνία που υπεγράφη στις 29 Απριλίου.

Σύμφωνα με τη Sunlight, η εξαγορά ενισχύει ακόμη περισσότερο το δίκτυο πωλήσεών της, με στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στην ευρωπαϊκή αγορά, ειδικά σε ό,τι αφορά στις μπαταρίες λιθίου.

Η A. Müller GmbH δραστηριοποιείται για περισσότερα από 30 χρόνια στο χονδρεμπόριο μπαταριών, συστημάτων τροφοδοσίας, τεχνολογιών φόρτισης και αξεσουάρ. Η εταιρεία απασχολεί 130 εργαζόμενους και συνεργάζεται με γνωστά brand μπαταριών, διαφόρων τύπων και χρήσεων, ανάμεσα στα οποία συναντάμε τη Varta και την ιαπωνική Yuasa. Η A. Müller GmbH παρέχει επίσης υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης μπαταριών, καθώς και αποκομιδής με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

Μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για την A. Müller, πατώντας εδώ.

Τεύχος 109

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ