Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

9 June 2022 06:48

Η Stanton Chase επενδύει στους εργαζόμενούς της με τη βοήθεια της Qlearsite

Η Stanton Chase Αθήνας ξεκινά τη συνεργασία της με τη βρετανική Qlearsite, που ειδικεύεται στην ανάπτυξη Employee Feedback λογισμικού. Χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης και επεξεργασίας φυσικής γλώσσας (NLP), η Qlearsite επεξεργάζεται τις απόψεις των εργαζομένων, μετατρέποντας άμεσα τις γραπτές απαντήσεις (ποιοτικά στοιχεία) σε μετρήσιμα δεδομένα (ποσοτικά στοιχεία). Κατ’ αυτό τον τρόπο, η πλατφόρμα της Qlearsite παρέχει στους ηγέτες πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις εμπειρίες των εργαζομένων, χρησιμοποιώντας σύντομες έρευνες εργαζομένων.

Η πλατφόρμα της Qlearsite, ουσιαστικά, ανοίγει και ενισχύει τον διάλογο μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης των οργανισμών. Οι εφαρμογές αφορούν σύντομα και προσεκτικά σχεδιασμένα ερωτηματολόγια πολλαπλών θεματικών (π.χ. Organization Fitness, DEIB, Employee Engagement, Wellbeing, Experience) που επιτρέπουν στις εταιρείες να αφουγκράζονται τις ανάγκες και τις προσδοκίες των εργαζομένων τους και να δημιουργούν πλάνα δράσης. Μέσω διαδραστικών visualization tools και dashboards, οι επιχειρήσεις αποκτούν πλήθος ποσοτικών και ποιοτικών δεδομένων καταφέρνοντας να φωτίσουν αθέατες πτυχές μη λειτουργικών πρακτικών και να αποτυπώσουν με μετρήσιμο τρόπο την υπάρχουσα κουλτούρα.

Με την τεχνολογία της Qlearsite, οι οργανισμοί έχουν πετύχει σημαντικά οφέλη που σχετίζονται με υψηλότερη δέσμευση και απόδοση, χαμηλότερα επίπεδα αποχωρήσεων και αποτελεσματικότερη διαχείριση των ταλέντων.

Τεύχος 85

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ