Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

3 June 2024 06:50

Η Spartan Security αναδεικνύεται ως Κορυφαίος Χώρος Εργασίας

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι η Spartan Security έχει αναγνωριστεί ως Great Place to Work, επιβεβαιώνοντας την αφοσίωση και την ικανοποίηση των εργαζομένων της. Η διάκριση αυτή αποδεικνύει ότι η Spartan Security δεν είναι μόνο μια κορυφαία εταιρεία ασφάλειας, αλλά και ένας οργανισμός όπου η ασφάλεια συναντά το συναίσθημα και η ενότητα διαμορφώνει την καθημερινότητά της.

Η πιστοποίηση του Great Place to Work αποτελεί επιβεβαίωση της απόλυτης ικανοποίησης της ομάδας της για το εργασιακό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται. Στη Spartan Security, κάθε στέλεχος δημιουργεί και απολαμβάνει έναν ευχάριστο χώρο εργασίας, όπου οι προσπάθειες ανταμείβονται με χαμόγελα και κάθε επιτυχία γιορτάζεται! Οι στενοί δεσμοί που δημιουργούνται μεταξύ των εργαζομένων της δεν είναι απλώς επαγγελματικοί, είναι και φιλικοί και αλληλέγγυοι. Κάθε εργαζόμενος αποτελεί σημαντικό μέλος μιας οικογένειας που στέκεται ενωμένη σε κάθε περίσταση και γιορτάζει τις επιτυχίες της ομαδικά.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου, όλο το προσωπικό γιόρτασε την επιτυχία αυτής της διάκρισης, με ένα εορταστικό πάρτι στον προαύλιο χώρο των κεντρικών γραφείων της Spartan Security. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη συνεισφορά του προσωπικού στην επιτυχία αυτή και τη συνεχή της αφοσίωση στην αποστολή και τις αξίες της. Κάθε μέλος της Spartan Security αποτελεί έναν ανεκτίμητο κρίκο στην αλυσίδα της ασφάλειας και της επιτυχίας της.

ΤΕΥΧΟΣ 519

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ