Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 January 2022 13:59

Η Siemens κάνει το επόμενο βήμα συνδέοντας τα συστήματα πυρασφάλειας στο cloud

Δεν θα μπορούσαν οι σύγχρονες τάσεις της βιομηχανίας των συστημάτων πυρασφάλειας να μην ακολουθήσουν τον δρόμο της ψηφιοποίησης. Το Cerberus Portal αποτελεί το πρώτο μέρος του νέου συστήματος εφαρμογών Cerberus CloudApps  για την ψηφιοποίηση των προϊόντων πυρασφάλειας της Siemens.

Με το εύχρηστο Cerberus Portal μπορείτε να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες του πίνακα ελέγχου σας από οποιαδήποτε συσκευή – PC, laptop και tablet ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος – αρκεί να διαθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο. Αν, λοιπόν, το σύστημά σας παρουσιάσει βλάβη, το Cerberus Portal θα σας στείλει τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, ώστε να αξιολογήσετε το μέγεθος του προβλήματος και αν χρειαστεί, να ειδοποιήσετε τον κατάλληλο τεχνικό – του οποίου η δουλειά διευκολύνεται καθώς θα γνωρίζει ήδη εκ των προτέρων τη βλάβη που πρόκειται να επιδιορθώσει και θα έχει μαζί του τον κατάλληλο εξοπλισμό εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Τα δεδομένα που λαμβάνετε στο Cerberus Portal, έχουν πρώτα επεξεργαστεί στη συσκευή gateway Cerberus Connect X300 και μετά μέσω της τεχνολογίας edge αποστέλλονται στο cloud σας. Η συσκευή αυτή είναι συμβατή με προϊόντα της Siemens και άλλων κατασκευαστών, διαθέτει ενσωματωμένο firewall και εγκαθίσταται εύκολα. Τα Cerberus Portal και Cerberus Connect X300 είναι συμβατά με τους πίνακες Cerberus PRO (FC722, FC723, FC724, FC726) που διαθέτουν ενσωματωμένες δυνατότητες δικτύωσης.

Με την πάροδο του χρόνου, ολοένα και περισσότερες εφαρμογές Cerberus Cloud θα κυκλοφορούν προκειμένου να προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες στις εταιρείες συντήρησης. Το Cerberus Test βοηθάει στη μείωση των χειροκίνητων διαδικασιών κατά τη διάρκεια της περιοδικής συντήρησης, εμφανίζοντας τους ελεγμένους ανιχνευτές στο κινητό σας σε πραγματικό χρόνο. Ως αποτέλεσμα, ο έλεγχος των ανιχνευτών γίνεται πιο αποτελεσματικός και σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις μέχρι και 40% πιο γρήγορος. Με το Cerberus Tunnel, μία εικονική έκδοση του πίνακα ελέγχου πυρασφάλειας μπορεί να προβάλλεται σε μία απομακρυσμένη οθόνη μέσω ασφαλούς σύνδεσης. Σε συνδυασμό με άλλα εργαλεία, οι τεχνικοί της πυρασφάλειας θα είναι σε θέση να ρυθμίσουν και να αλλάξουν απομακρυσμένα τις παραμέτρους του πίνακα. Η χρήση του Cerberus Tunnel περιορίζεται σύμφωνα με τους επιτρεπόμενους κανονισμούς που ισχύουν σε κάθε χώρα. Εκτιμάται ότι οι εφαρμογές Cerberus Cloud θα επιτρέψουν στις εταιρείες να εξυπηρετούν μέχρι και 10% περισσότερους πελάτες με τον ίδιο αριθμό προσωπικού.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ