Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

10 May 2024 06:50

Η Search Magic συμμετείχε στο Brighton SEO

Η Search Magic συμμετείχε στο Brighton SEO, το μεγαλύτερο συνέδριο SEO στον κόσμο, το οποίο διεξήχθη στις 25 και 26 Απριλίου και προσέλκυσε περισσότερους από 7.000 επισκέπτες. Η ομάδα της Search Magic ταξίδεψε στο Brighton του Ηνωμένου Βασιλείου για να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο συνέδριο που γίνεται παγκοσμίως για το Search Engine Optimization. Η εταιρεία αποτέλεσε χορηγό των name badges που χρησιμοποιήθηκαν από όλους τους συνέδρους, στα οποία υπήρχε τυπωμένο το logo της.

Επιπλέον, δύο μέλη της ομάδας συμμετείχαν με εκπαιδευτικές ομιλίες κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου. Συγκεκριμένα, η κα Άννα Μοραγλή, Founder και SEO consultant της Search Magic, ανέπτυξε ομιλία με τίτλο Cross-channel ecommerce SEO integration: Boost visibility, multiply sales, δίνοντας συμβουλές για το πώς θα επιτύχει κανείς μία ολοκληρωμένη στρατηγική e-commerce σε διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας.

Η κα Άννα Μοραγλή δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας στο Brighton SEO: «Η συμμετοχή μας στο μεγαλύτερο συνέδριο για SEO στον κόσμο, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά, καθώς επιστρέφουμε με πολλές νέες γνώσεις, εμπειρίες, αλλά και μία ακόμη πιο δεμένη ομάδα».

ΤΕΥΧΟΣ 503

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ