Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

18 October 2024 06:45

Η Schneider Electric πιστοποιήθηκε για το EcoStruxure

Η Schneider Electric ανακοίνωσε μια πρωτοπορία στον κλάδο: Η πλατφόρμα της EcoStruxure IT Network Management Card 3 (NMC3) απέκτησε ένα νέο και ανώτερο επίπεδο πιστοποίησης κυβερνοασφάλειας, καθιστώντας την ως την πρώτη κάρτα διαχείρισης δικτύου Data Center Infrastructure Management (DCIM), που επιτυγχάνει την πιστοποίηση IEC 62443-4-2 Security Level 2 (SL2), από τη Διεθνή Επιτροπή Ηλεκτροτεχνικής (IEC).

Η TÜV Rheinland έχει πιστοποιήσει ανεξάρτητα την πλατφόρμα NMC3, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα των προμηθευτών που έχουν σχεδιαστεί για Data Centers και κατανεμημένα IT περιβάλλοντα πληρούν ένα σύνολο σαφώς καθορισμένων απαιτήσεων ασφαλείας και υπόκεινται σε λεπτομερείς δοκιμές και αξιολόγηση. Αυτή η νέα και ανώτερη πιστοποίηση κυβερνοασφάλειας υπογραμμίζει τη δέσμευση της Schneider Electric να ηγείται της βιομηχανίας σε ασφαλείς λειτουργίες και να προσφέρει καλύτερη προστασία κατά των απειλών στον κυβερνοχώρο. Η πιστοποίηση SL2 διαθέτει υψηλότερες προδιαγραφές και αυξημένη ανθεκτικότητα στην ασφάλεια σε σύγκριση με την SL1, που αποκτήθηκε πέρυσι.

Το NMC3 είναι ενσωματωμένο στην πλειονότητα των προϊόντων EcoStruxure IT DCIM της Schneider Electric και προσφέρει μια ισχυρή, απομακρυσμένα προσβάσιμη εφαρμογή διαχείρισης μέσω δικτύου για critical infrastructure ισχύος και ψύξης. Τα οφέλη του Secure NMC System είναι τα εξής:

Εξάλειψη του φόβου απαρχαίωσης: Απλοποιεί τη διαχείριση του firmware, επιταχύνοντας τη διαδικασία κατά έως και 90% και μειώνοντας τον κίνδυνο.

Επίτευξη σταθερής συμμόρφωσης: Οι πελάτες διαθέτουν μια συστηματική, τυποποιημένη προσέγγιση για τις ενημερώσεις κυβερνοασφάλειας στις κρίσιμες υποδομές ισχύος και ψύξης τους.

Μείωση έκθεσης σε ενδεχόμενη επίθεση: Οι πιστοποιήσεις κυβερνοασφάλειας IEC 62443-4-2 SL2 και ISASecure® SDLA σε συνδυασμό με το εργαλείο Secure NMC System διασφαλίζουν ότι οι συνδεδεμένες συσκευές προστατεύονται με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ