Skip to main content
25 October 2024 06:47

Η Schneider Electric λανσάρει πλατφόρμα για την απανθρακοποίηση

H Schneider Electric ανακοινώνει τις τελευταίες βελτιώσεις στο Zeigo Activate, μέρος της διαδικτυακής πλατφόρμας SaaS για την απανθρακοποίηση. Το Zeigo Activate Lite επαναπροσδιορίζει την προσέγγιση της μείωσης των εκπομπών ρύπων. Το λογισμικό προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να δημιουργούν ένα baseline επίπεδο εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, να θέτουν έναν μετρήσιμο στόχο απανθρακοποίησης, να υπολογίζουν τις τρέχουσες εκπομπές Scope 1 και 2, χρησιμοποιώντας άμεσα διαθέσιμα ενεργειακά δεδομένα και να συνδέονται με παρόχους λύσεων που μπορούν να βοηθήσουν, τόσο στους στόχους εξηλεκτρισμού και χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όσο και στους στόχους αποδοτικότητας. Αυτή η έκδοση διατίθεται δωρεάν για τους νέους χρήστες του λογισμικού, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση για προσβασιμότητα και βιωσιμότητα για οργανισμούς όλων των μεγεθών και τμημάτων της αγοράς.

Οι μεγάλες εταιρείες μπορούν, επίσης, να προωθήσουν το Zeigo Activate Lite εντός της αλυσίδας αξίας τους. Ενθαρρύνοντας τους προμηθευτές, τους συνεργάτες και λοιπούς εταίρους εντός των οικοσυστημάτων τους να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Zeigo Activate Lite, οι εταιρείες μπορούν να αντιμετωπίσουν τις εκπομπές Scope 3 και να κατανοήσουν καλύτερα την προέλευση των εκπομπών τους. Το νέο περιβάλλον χρήστη και ο σχεδιασμός καθιστούν ευκολότερο από ποτέ για τις εταιρείες όλων των μεγεθών να ξεκινήσουν το ταξίδι τους για μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και να σημειώσουν πρόοδο ως προς τους στόχους τους.

Πρόσθετα βασικά χαρακτηριστικά της νέας δωρεάν έκδοσης περιλαμβάνουν:

• Πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό που καθοδηγεί τους χρήστες σχετικά με τα βήματα απανθρακοποίησης.

• Σύνδεση με ένα ισχυρό δίκτυο παρόχων λύσεων στον τομέα της ενεργειακής απόδοσης και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να σημειώσουν μεγαλύτερη πρόοδο προς την επίτευξη των στόχων τους.

Το λογισμικό Ζeigo Activate έχει σχεδιαστεί για εύκολη χρήση ανεξαρτήτως του επιπέδου γνώσης και εμπειρίας. Ενώ η δωρεάν έκδοση παρέχει ένα ισχυρό σύνολο εργαλείων, οι εταιρείες μπορούν επίσης να επιλέξουν την έκδοση Pro του Zeigo Activate, με συνδρομή και πρόσθετα χαρακτηριστικά και οφέλη, όπως απλουστευμένα εργαλεία εισαγωγής δεδομένων, εργαλεία αναφοράς (λήψη PDF και Excel), υπολογισμό εκπομπών Scope 3 στην κατηγορία των αγοραζόμενων αγαθών και υπηρεσιών, προσαρμοσμένες προτάσεις δράσεων, συγκριτική αξιολόγηση, απεριόριστους χρήστες και δυνατότητα για πολλαπλές τοποθεσίες.

ΤΕΥΧΟΣ 606

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ