Skip to main content
19 January 2023 07:49

Η PwC επιλέγει Doorda

Του Στάθη Ασπιώτη

Η ομάδα της PwC UK, Deals Insights & Analytics, επέλεξε τα Doorda Data Products για να ενισχύσει τις δυνατότητές της σε αναλυτικά στοιχεία.
Η ανάλυση δεδομένων βρίσκεται στο επίκεντρο της δραστηριότητας της PwC και η ομάδα Deals Insights και Analytics ενσωματώνει όλο και περισσότερες εξωτερικές πηγές δεδομένων στην ανάλυσή της για λογαριασμό των πελατών ιδιωτικών κεφαλαίων, hedge fund και εταιρικών πελατών της. Η ομάδα επέλεξε τώρα να ενσωματώσει δεδομένα που επιμελήθηκε η Doorda για να αυξήσει την παραγωγικότητα, να απαντήσει σε νέες επιχειρηματικές ερωτήσεις και να επιταχύνει τον χρόνο προς τα insights.

Η Doorda ερευνά, ενοποιεί, συνδέει και ενημερώνει τα Open Data από εκατοντάδες εκδότες σε μια μοναδική, εξαιρετικά οργανωμένη πλατφόρμα δεδομένων Cloud. Η ομάδα της PwC επιδιώκει να αξιοποιήσει μοναδικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας δεδομένων Doorda, ιστορικά δεδομένα που δεν τηρούνται από εκδότες δεδομένων, δεδομένα που συλλέγονται ειδικά από την Doorda χρησιμοποιώντας αιτήματα Freedom of Information και ένα ολοκληρωμένο ευρετήριο όλων των διευθύνσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, που υποστηρίζεται από την τεχνολογία της Doorda, για την οποία εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με δυνατότητα προσδιορισμού κτιρίων, καθώς και διευθύνσεων.

Η Doorda έχει ερευνήσει πάνω από 1.500 επίσημους φορείς του Ηνωμένου Βασιλείου που δημοσιεύουν τεράστιες ποσότητες χρήσιμων δεδομένων. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κοινή μορφή δημοσίευσης, συχνότητα ή ορισμός, συχνά δεν υπάρχει ιστορικό και κανένας απλός ή αξιόπιστος τρόπος για να τα ενώσει όλα μαζί, η Doorda απορροφά συνεχώς, κατηγοριοποιεί και συνδέει μοναδικά δεδομένα από τους εκδότες πριν τα ενοποιήσει και τα επιμεληθεί σε μια ενιαία πλατφόρμα δεδομένων Cloud με ένα API set για άμεση κατανάλωση.

Τεύχος 209

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ