Skip to main content
18 September 2023 06:43

Η Pentera στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες κυβερνοασφάλειας στις ΗΠΑ

Η Pentera, ηγέτιδα δύναμη στον τομέα του Automated Security Validation, «αναρριχήθηκε» στο top 10 των ταχύτερα αναπτυσσόμενων ιδιωτικών εταιρειών κυβερνοασφάλειας στη λίστα Inc. 5000 για το 2023. Κινητήρια δύναμη της ταχείας ανάπτυξης της Pentera θεωρείται η αυξανόμενη ζήτηση της διεθνούς αγοράς για μια λύση αυτοματοποιημένης επικύρωσης κυβερνοασφάλειας βασισμένη στην τεχνολογία.

Τον τελευταίο χρόνο, η Pentera έχει δημιουργήσει τοπικά γραφεία στις αγορές της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. Συνολικά, η εταιρεία διαθέτει πλέον γραφεία σε 17 χώρες και εξυπηρετεί περισσότερους από 800 integrators σε 50 χώρες.

«Οι οργανισμοί αντιμετωπίζουν την πρόκληση του εντοπισμού των απειλών και της αξιολόγησης του επιπέδου ασφάλειάς τους», δήλωσε ο Amitai Ratzon, Διευθύνων Σύμβουλος της Pentera. «Η αυτοματοποιημένη πλατφόρμα της Pentera επιτρέπει στους οργανισμούς να επικυρώνουν την ασφάλειά τους με ταχύτητα που δεν ήταν μέχρι πρότινος εφικτή με το χειροκίνητο pentesting. Η θέση μας ως μια από τις 10 κορυφαίες εταιρείες ασφάλειας στη λίστα Inc. 5000 υπογραμμίζει την ανάγκη της αγοράς για αυτοματοποιημένες λύσεις επικύρωσης ασφάλειας και κατοχυρώνει τη θέση μας ως την κορυφαία αυθεντία στην επικύρωση κινδύνων στον κυβερνοχώρο», συμπλήρωσε.

Η πλατφόρμα Automated Security Validation της Pentera δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βελτιώσουν το επίπεδο ασφαλείας και την ικανότητά τους να υπερασπίζονται τις απειλές στον κυβερνοχώρο. Προσομοιάζοντας τεχνικές hacking, «βγαλμένες» από πραγματικές εμπειρίες, η Pentera παρέχει στις ομάδες ασφαλείας των οργανισμών τα εργαλεία για τη συνεχή αμφισβήτηση των υφιστάμενων ελέγχων κυβερνοασφάλειας. Η λύση της Pentera είναι μια non-agent πλατφόρμα, η οποία αναπτύσσεται γρήγορα και επιτρέπει στις ομάδες ασφαλείας να διατηρούν την ετοιμότητα της IT υποδομής τους παρά το συνεχώς διευρυνόμενο τοπίο απειλών.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Pentera υποστηρίζεται από διεθνούς βεληνεκούς επενδυτές, όπως οι K1 Investment Management, Insight Partners, Blackstone, Evolution Equity Partners και AWZ. Στην Ελλάδα, η εταιρεία SysteCom συνεργάζεται επίσημα με την Pentera από το 2021.

Τεύχος 351

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ