Skip to main content
30 March 2023 06:44

Η Orthology προτείνει N-able Endpoint Detection and Response

Τα νέα πρότυπα απειλών απαιτούν μια διαφορετική προσέγγιση, επισημαίνει η Orthology. Οι σύγχρονες Zero-Day επιθέσεις και τα ransomware, ξεφεύγουν από τυχόν τυποποιημένες λύσεις κυβερνοπροστασίας στις οποίες βασίζονται πολλοί οργανισμοί. Συνεπώς, η αναβάθμιση της εταιρικής προστασίας από απειλές του κυβερνοχώρου κρίνεται απαραίτητη. Η προστατευτική λύση Endpoint Detection and Response της N-able, η οποία στηρίζεται στη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, σύμφωνα με την Orthology, αποτελεί μια ιδεατή επιλογή καθώς:

• Αξιοποιεί ειδικές μηχανές AI για παροχή πλήρους, στατικής και συμπεριφορικής ανάλυσης νέων προτύπων απειλών.

• Χρησιμοποιεί τη μηχανική εκμάθηση για την εξέλιξη νέων τρόπων αντιμετώπισης κυβερνοαπειλών.

• Ενσωματώνει, λειτουργεί και διαχειρίζεται την προστασία end-point από ένα μόνο dashboard.

Πιο συγκεκριμένα, τα βασικά οφέλη της λύσης Endpoint Detection and Response μπορούν να ταξινομηθούν ως εξής:

Ισχυρότερη προστασία από τα «παραδοσιακά» antivirus:

Χάριν στη δυνατότητα εύκολων και γρήγορων απεικονίσεων που δύναται να αποκαλύψουν κάθε «υπόγεια» απειλή το Endpoint Detection and Response παρέχει μια αναβαθμισμένη προστασία προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις εταιρικής κυβερνοαφαλείας.

Εύκολη επανάκτηση συσκευών που έχουν μολυνθεί:

Η δυνατότητα επαναφοράς του λειτουργικού συστήματος Windows σε συσκευές που έχουν «εκτεθεί» επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη αντιμετώπιση ενός ransomware, σε μια διαδικασία που υπολογίζεται σε συνήθως σε λίγα λεπτά.

Καθολική ασφάλεια δικτύου:

Η λύση N-able EDR εγγυάται την 24ωρη παρακολούθηση απειλών στο εταιρικό δίκτυο, ενώ δίνει τη δυνατότητα άμεσης αποτροπής μιας επίθεσης μέσω της αυτόματης αποσύνδεσης δικτύου.

Ακόμα, η λύση N-able EDR επιτρέπει αναβαθμισμένες δυνατότητες σχεδιασμού της εταιρικής ασφαλείας, όπως:

Ολοκληρωμένη προστασία: Δημιουργία και ανάπτυξη εξατομικευμένων πολιτικών μέσα σε λίγα μόλις λεπτά ώστε η διαχείριση των endpoints να γίνεται ευκολότερη.

Ανάλυση απειλών: Τα σημεία αυτοματοποίησης και δεδομένων AI που παρέχει η N-able EDR, επιτρέπουν τον εντοπισμό απειλών και μειώνουν τον χρόνο απόκρισης. Επιπλέον, η οπτικοποίηση του κέντρου απειλών δίνει τη δυνατότητα τεχνικής ανάλυσης των επιθέσεων ενώ προτείνουν τρόπους προστασίας των συσκευών.

Αναβάθμιση παραδοσιακού AV:

Το Antivirus αποτελεί ένα καλό σημείο εκκίνησης, ξεκαθαρίζει η Orthology. Παρόλα αυτά, οι ιδιαίτερα επιθετικές απειλές του σήμερα απαιτούν αναβάθμιση της προστασίας του τελικού σημείου. Η N-able EDR συνδράμει το τμήμα ασφαλείας μιας επιχείρησης στην αυτοματοποίηση του τρόπου αντιμετώπισης απειλών και στην ταχύτερη αποκατάσταση του δικτύου και των συσκευών μέσω των εργαλείων νέας γενιάς τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιεί.

Τεύχος 258

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ