Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 June 2024 06:56

Η OPPO φέρνει AI τηλέφωνα σε όλους

Η OPPO αποκάλυψε τη δέσμευσή της να καταστήσει τα AI τηλέφωνα προσιτά σε όλους, ενώ υπογράμμισε την πλήρη τεχνολογική επανάσταση και την αναδιάρθρωση αυτού του οικοσυστήματος στο μέλλον. Παρά την τόσο διαδεδομένη παρουσία των smartphones παντού, η OPPO πιστεύει ότι η τεχνητή νοημοσύνη δεν πρέπει να παραμένει αποκλειστικότητα των εξεζητημένων τηλεφώνων και για επιλεγμένους χρήστες, αλλά, αντί αυτού, να είναι προσιτή σε όσο το δυνατόν περισσότερους, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Παράλληλα με τις δικές της καινοτομίες, η OPPO εργάζεται στενά με άλλους ηγέτες της βιομηχανίας για να προσφέρει καλύτερες AI εμπειρίες, βασισμένες στο υβριδικό ΑΙ design τόσο στη συσκευή όσο και στο Cloud περιβάλλον. Σε συνεργασία με την Google, η σειρά Reno12 της OPPO και το επόμενο κορυφαίο μοντέλο Find X θα ενσωματωθούν στην οικογένεια LLMs της Google Gemini, φέρνοντας στους χρήστες της OPPO ακόμα περισσότερα καινοτόμα και βολικά AI, όπως το AI Toolbox που περιλαμβάνει δυνατότητες AI Writer και AI Recording Summary. Σε συνεργασία με την MediaTek, οι δύο πλευρές συντονίζουν τη χωρητικότητα των τσιπ και την απόδοση «υπολογιστή» στα μελλοντικά, κορυφαία μοντέλα της OPPO. Και μέσω της συνεργασίας της με τη Microsoft, τα επόμενα τηλέφωνα της OPPO θα είναι εξοπλισμένα με τις δυνατότητες της Microsoft, ώστε να προσφέρουν πιο αποδοτική, ακριβή και με φυσικότητα, εμπειρία μετατροπής φωνής και κειμένου αλλά και βελτιωμένη συνδεσιμότητα μεταξύ AI υπολογιστών και τηλεφώνων.

Όσον αφορά στην παραγωγικότητα, με τον συνδυασμό των LLMs και των τεχνολογιών, όπως είναι η γρήγορη απομαγνητοφώνηση, οι χρήστες μπορούν να επεξεργαστούν περισσότερες πληροφορίες και να απολαύσουν για παράδειγμα, πραγματικό χρόνο μετάφρασης, ενώ η συνεργασία μεταξύ AI υπολογιστών και τηλεφώνων, έχει οδηγήσει σε περαιτέρω βελτιώσεις.

ΤΕΥΧΟΣ 525

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ