Skip to main content
11 January 2023 07:47

Η Olympia Electronics συμμετέχει στην Ιntersec

Η Οlympia Electronics, ελληνική παρασκευάστρια και προμηθευτική εταιρεία συστημάτων ασφαλείας με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, ανακοίνωσε πως θα δώσει το «παρών» στην Ιntersec 2023.

Η έκθεση συνιστά μία από τις σπουδαιότερες διεθνείς εκθέσεις με θεματολογία την ασφάλεια και την πυρασφάλεια και θα πραγματοποιηθεί στο Dubai World Trade Centre των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από τις 17 μέχρι τις 19 Ιανουαρίου 2023. Η 24η έκθεση της Intersec αναμένεται να ενώσει διαφορετικές πτυχές της βιομηχανίας και στοχεύει στην επιτάχυνση συνομιλιών και την επίτευξη συμφωνιών μεταξύ των επαγγελματιών της ασφάλειας.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η Olympia Electronics δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια έκθεση και η ομάδα της θα βρίσκεται εκεί για να εξυπηρετήσει το διεθνές κοινό που θα παρευρεθεί στην έκθεση και να παρουσιάσει τα νέα προϊόντα της.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην έκθεση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι του χώρου από πάνω από 50 χώρες ενώ θα στηθούν και 10 επίσημα περίπτερα χωρών, όπως Καναδάς, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Νότια Αφρική, Τσεχία, Τουρκία, Κίνα, Σιγκαπούρη, Ιταλία και άλλα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την προεγγραφή τους στην έκθεση, προκειμένου να επισκεφθούν το περίπτερο της Οlympia Electronics στην Ιntersec 2023, πατώντας εδώ.

Τεύχος 203

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ