Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

16 July 2024 06:53

Η Neurosoft ψάχνει Incident Response and Threat Intelligence Analyst L1

Η Neurosoft βρίσκεται σε αναζήτηση για να καλύψει τη θέση Incident Response and Threat Intelligence Analyst L1. Ως αναλυτής L1 Incident Response and Threat Intelligence στη Neurosoft, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τις βασικές αρχές της αντιμετώπισης περιστατικών και της πληροφόρησης για απειλές, να ειδικεύεται σε θεμελιώδη κατανόηση των εννοιών άμυνας στον κυβερνοχώρο και να έχει κρίσιμο ρόλο στην παροχή υπηρεσιών αντιμετώπισης περιστατικών και πληροφόρησης για απειλές στους πελάτες της εταιρείας. Θα είναι υπεύθυνος για την ανάλυση απειλών, τον χειρισμό περιστατικών και την παροχή αρχικής ανταπόκρισης και υποστήριξης. Η τεχνογνωσία στην αντιμετώπιση περιστατικών και στην πληροφόρηση για απειλές θα συμβάλει στην κατάσταση της κυβερνοασφάλειας των πελατών της Neurosoft και θα βοηθήσει στον μετριασμό των κινδύνων. Κύριες αρμοδιότητες που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας είναι:

• Διεξαγωγή αρχικής ανάλυσης και χειρισμός περιστατικών ασφαλείας βάσει προκαθορισμένων διαδικασιών και εγχειριδίων παιχνιδιού.

• Παροχή έγκαιρης και ακριβούς υποστήριξης για την αντιμετώπιση περιστατικών στους πελάτες, διασφαλίζοντας την τήρηση των SLAs για τον χρόνο απόκρισης.

• Συνεργασία με τους αναλυτές L2 και άλλα μέλη της ομάδας για την κλιμάκωση και τον συντονισμό των δραστηριοτήτων αντιμετώπισης περιστατικών.

• Τεκμηρίωση των λεπτομερειών του συμβάντος, των ευρημάτων της έρευνας και των ενεργειών αντιμετώπισης σε συστήματα διαχείρισης συμβάντων.

• Εκτέλεση βασικής ανάλυσης συμβάντων ασφαλείας και δεδομένων καταγραφής για τον εντοπισμό δεικτών παραβίασης και πιθανών απειλών κ.ά.

Επαγγελματική εμπειρία και προσόντα που χρειάζονται είναι η εμπειρία έως 1 έτους στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριών και έντονο ενδιαφέρον για Ε&Α και συνεχή ανάπτυξη, το πτυχίο Bachelor στην Επιστήμη των Υπολογιστών, στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο ή σε συναφές πεδίο, η εμπειρία στην αντιμετώπιση περιστατικών, σε επιχειρήσεις ασφαλείας ή σε παρόμοιο ρόλο θα προτιμηθεί, η εξοικείωση με τα πλαίσια, τις μεθοδολογίες και τις βέλτιστες πρακτικές αντιμετώπισης συμβάντων κ.ά.

Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, ιδιωτική ασφάλιση υγείας, εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις, εξαιρετικές ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη, σταθερό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, υβριδικό μοντέλο εργασίας, εργασία σε τεχνολογίες αιχμής και τάσεις του κλάδου και πρωτοβουλίες για την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πατήσετε εδώ.

ΤΕΥΧΟΣ 549

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ