Skip to main content
6 February 2023 07:48

Η MSI παρουσίασε το νέο προϊόντολογιό της  

Η MSI, κατασκευαστής laptop, ολοκλήρωσε το virtual event με θέμα «MSIology: The Leap to Singularity».  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν νέες σειρές laptop που εξοπλίζονται με τους πιο πρόσφατους GPU της NVIDIA GeForce RTX 40 και με επεξεργαστές 13ης γενιάς Intel® Core™ HX.  

Παρακάτω παρουσιάζονται ενδεικτικά μερικά από τα νέα προϊόντα της εταιρείας: 

Stealth 16 Studio και Stealth 14 Studio: 

Τα Stealth 16 Studio και Stealth 14 Studio, τα οποία βραβεύτηκαν πρόσφατα στη CES 2023 και βρίσκονται σε δύο χρώματα, το pure white και το star blue. Το Stealth 16 Studio ζυγίζει μόλις 2 κιλά και είναι 2 εκ. λεπτότερο, χάρη στο σχεδιασμό από κράμα αλουμινίου-μαγνήσιου. Ταυτόχρονα, το Stealth 14 Studio εξοπλίζεται με την θερμική λύση MSI Vapor Chamber, καθιστώντας το ένα ισχυρό gaming laptop 14ων ιντσών που θα μπορούσε να υποστηρίξει αποτελεσματικά το multitasking εν κινήσει. 

Titan GT / Raider GE: 

Το βραβευμένο Titan GT77 HX είναι εξοπλισμένο με τον ισχυρό επεξεργαστή i9-13980HX και «παίρνει» GPU μέχρι και GeForce RTX 4090 συνδυαστικά με την αποκλειστική τεχνολογία MSI OverBoost Ultra, δίνοντας συνολική ισχύ 250 W και υποστήριξη συχνότητας 5,2 GHz σε 8 πυρήνες P, ανάλογα με το φόρτο εργασίας. Επιπλέον, το Titan GT77HX έρχεται με την πρώτη στον κόσμο οθόνη MiniLED 4K/144Hz, την πιο premium οθόνη που υπάρχει σε laptop μέχρι στιγμής.  

Η σειρά Raider GE εξοπλίζεται με ολοκαίνουριο σασί, εμπνευσμένο από αγωνιστικό αυτοκίνητο με αεροδυναμική σχεδίαση. Η ανανεωμένη matrix light bar, κάνει τη σειρά Raider GE πιο εντυπωσιακή και πρωτοποριακή. 

Creator Z Series:  

Τον νέο Creator Z17 HX Studio εξοπλίζεται με την θερμική τεχνολογία Vapor Chamber Cooler που μεγιστοποιεί την ισχύ του επεξεργαστή 13ης γενιάς Intel HX και NVIDIA RTX 40 series GPU. Το Creator Z17 HX θεωρείται το πιο ισχυρό HX creator laptop στην αγορά. 

Επίσης, υποστηρίζει το ολοκαίνουργιο βραβευμένο MSI Pen 2, το οποίο χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη MPP2.6 τεχνολογία, με 4096 pressure level και haptic feedback, το οποίο προσφέρει την αίσθηση ότι γράφετε σε πραγματικό χαρτί. Στην πραγματικότητα, το MSI Pen 2 μπορεί να γράψει και πάνω σε κανονικό χαρτί ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζετε συνέχεια εργαλεία. 

All New Prestige Series: 

Το επίσης το ολοκαίνουριο Prestige 13 Evo που είναι λεπτό και ελαφρύ με βάρος λιγότερο από 1 kg. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αρκεί για μια γεμάτη μέρα με meetings και μετακίνηση από το ένα μέρος στο άλλο.  Υπάρχει επιπλέον και μια μεγαλύτερη επιλογή στις 16 ίντσες. Το Prestige 16 Studio εξοπλίζεται με μια GPU GeForce RTX 40 Series Laptop και μια NVIDIA Studio και υπόσχεται περισσότερη παραγωγικότητα και ακόμα μεγαλύτερη απόδοση. 

Τεύχος 221

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ