Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 June 2022 06:46

Η Megasoft, αρωγός των ΜμΕ για την αξιοποίηση της χρηματοδότησης του “Ελλάδα 2.0”

Δράση ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την αγορά και την αξιοποίηση ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών και τη γενικότερη υποστήριξή τους για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

Η γνωστή εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, Megasoft, είναι αρωγός στην προσπάθεια των συνεργατών της να αξιοποιήσουν με τον καταλληλότερο τρόπο τις ενισχύσεις που παρέχονται. 

Η Δράση κατανέμεται σε τρία (3) επιμέρους Προγράμματα Κρατικών Ενισχύσεων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον να εμφανίζουν τα Προγράμματα «Ψηφιακά Εργαλεία MμE» και «Ψηφιακές Συναλλαγές». Όπως είναι γνωστό, το πρώτο εξ αυτών σκοπό έχει την ενίσχυση των MμE για την αξιοποίηση νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ το δεύτερο την ενίσχυση τους με σκοπό την υιοθέτηση σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων τα οποία θα υποστηρίζουν τις διαδικασίες τιμολόγησης, έκδοσης διακίνησης φορολογικών παραστατικών και διενέργειας ηλεκτρονικών πληρωμών. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 442,4 εκατ. Ευρώ.Η πλατφόρμα για τις αιτήσεις των δικαιούχων άνοιξε 22/6. H Megasoft στέκεται στο πλευρό των συνεργατών της παρέχοντας τους οδηγίες και πληροφορίες για τη σωστή αίτηση και αξιοποίηση των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων.

Τεύχος 94

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ