Skip to main content
30 May 2022 09:01

Η Mega Sprint Guard επενδύει στην… ενημέρωση!

Μέσω της δέσμευσής της για άριστες υπηρεσίες και προϊόντα, τον διαρκή έλεγχο των υπηρεσιών, την ποιότητα των υπηρεσιών, τον σχεδιασμό και την κατάρτιση του προσωπικού, η εταιρεία Mega Sprint Guard επισκέφτηκε για μία ακόμα φορά τη διεθνή έκθεση του Λονδίνου IFSEC International 2022 για να ενημερωθεί για τις τεχνολογικές εξελίξεις και να παρέχει ακόμη πιο ποιοτικές υπηρεσίες.

Στη Διεθνή έκθεση του Λονδίνου είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με τον κο Αλέξανδρο Παππά, Business Development Manager και τον κο Ηλία Γυμνόπουλο, Managing Director της εταιρείας, για τα νέα σχέδιά της. Πιο συγκεκριμένα, ο κος Παππάς μίλησε στον φακό του Security Report για τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο, τα νέα σχέδια της Mega Sprint Guard στο κομμάτι του Guarding και των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και τη νέα επέκταση στην κυπριακή αγορά.

Ποιος είναι ο σκοπός της επίσκεψής σας στην IFSEC 2022;

Η Mega Guard έδωσε το παρόν για μία ακόμα φορά στην IFSEC International 2022. Προτεραιότητα για εμάς είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες και ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ποιες εταιρείες έχετε προσεγγίσει στη φετινή έκθεση;

Είναι μεγάλη μας χαρά, κάθε φορά που βρισκόμαστε στον εκθεσιακό χώρο του ExCeL να συναντάμε φίλους και συνεργάτες από όλο τον κόσμο, όπως η Hikvision και η Dahua.

Σκοπός μας είναι να διευρύνουμε τις συνεργασίες μας και με άλλες εταιρείες και η έκθεση μάς το προσφέρει αυτό.

Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας;

Να επεκταθούμε στον χώρο του Guarding και να επενδύσουμε ακόμα περισσότερο στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, γι’ αυτό άλλωστε βρισκόμαστε για άλλη μια φορά εδώ, στην IFSEC. Οι κάθετες αγορές είναι ο επόμενος στόχος, όπως οι βιομηχανίες, τα logistics, και γενικά θα θέλαμε να ενισχύσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στις εκδηλώσεις με ηλεκτρονικά μέσα, για να παρέχουμε περισσότερη προστασία και ασφάλεια στους διοργανωτές αλλά κυρίως στους επισκέπτες.

Πείτε μας δύο λόγια για την κυπριακή αγορά και για τη δραστηριότητά σας εκεί.

Μετά την επιτυχία μας στο κομμάτι του Guarding στην Ελλάδα, αποφασίσαμε να επεκταθούμε και στην Κύπρο, θέλοντας παράλληλα να επενδύσουμε και στο κομμάτι των συστημάτων ασφαλείας. Ήδη έχουμε αναλάβει μεγάλα έργα που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τεύχος 75

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ