Skip to main content
5 September 2024 06:45

Η M-STAT συμμετέχει στο Wholesale World Congress

Η MSTAT ανακοίνωσε τη συμμετοχή της ως εκθέτης στο Wholesale World Congress, που θα πραγματοποιηθεί στη Μαδρίτη, στο ξενοδοχείο Meliá Castilla από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2024! Το WWC είναι ένα σημαντικό συνέδριο για τον κλάδο του Mobile Messaging, καθώς διεξάγεται κάθε χρόνο στη Μαδρίτη και αναμένεται μεγάλη συμμετοχή από τους επαγγελματίες του χώρου.

Η αποστολή της M-STAT αποτελείται από τον Routing & Operations Director, κο Νίκο Πάρδα, την Wholesales Account Manager, κα Μαίρη Μαρούδα, και την Routing & Trading Expert, κα Λίλη Σκούλη, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας της εταιρείας, που υποστηρίζονται από παγκόσμιες συνεργασίες και απ’ ευθείας συνδέσεις με Παρόχους Κινητής Τηλεφωνίας, εξασφαλίζοντας άμεση και ασφαλή επικοινωνία σε όλο τον κόσμο. Η M-STAT προσφέρει premium δρομολόγηση για επικοινωνία μέσω SMS, Viber, E-mail, WhatsApp, RCS και Chatbots.

Η ομάδα της M-STAT θα είναι διαθέσιμη για δια ζώσης συναντήσεις με συνεργάτες, δυνητικούς πελάτες και ηγέτες του κλάδου για να εξερευνήσουν τις αναδυόμενες τάσεις, να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες και να εντοπίσουν τις ανάγκες της αγοράς, η οποία γίνεται όλο και πιο δυναμική και με διαρκώς νέες προκλήσεις.

Η M-STAT θα βρίσκεται στοSMS Corner – Αίθουσα El Patio, Περίπτερο #11.

ΤΕΥΧΟΣ 570

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ